DuyguZulkarogluavu Kızlar çok az zamanım kaldı 10 gün kadar fakat korku birikti vücudumda 😭 Normal Doğum yapacağım kısmetse 😊 internette bişiler okudum ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırıyormuş sizde böyle bişi duydunuz mu yada duyduklarınız paylaşırmısınız?
ElifKarata DuyguZulkarogluavu vallahi ben hurma yı duymuştum ahududuyu bilmyrm canm Bide Fatma ana otuydu sanırm o da var
Dicle0103 DuyguZulkarogluavu evet canim bende az önce post açtım kimseden ses çıkmadı burda bekliyim bende ama bende arastirdim son aylarda icilmesi oneriliyomus dogumu kolaylastirdigi gibi dogumdan sonra rahmide daha iyi toparlanmasina yardimci oluyomus 😊😊
Ekksl DuyguZulkarogluavu Evet onu ben de duydum. Youtube da mutluannebebek diye bir abone var orda dogumundan bahsetmiş bayan.
DuyguZulkarogluavu ElifKarata hurma da yiyorum Meryem Ana Otu da aldım 39 olunca insan kasıyor biraz neden gelmiyor diye 😭😭
DuyguZulkarogluavu Dicle0103 öyleymiş ben 1 haftadır içiyorum artık acaba deneyen olan var mıdır hiç 🙄🙄
Hamzaninannesi DuyguZulkarogluavu canım evet bende duymustum ahududu yapragını. Acılmayi dagliyor dogumu kolaylastiriyotmus yalniz 37. Haftadan sonra kullanmaliymis bilgin olsun. Gunde 1 barfak seklinde.
Hamzaninannesi DuyguZulkarogluavu canım merdiven çık bol su iç ve zeytinyağı ile masaj yap her gün özel bölgene. Zeytinyaği masaji dogumu kolaylastiriyormus diye duymustum.
Rumeysaasgin Hamzaninannesi evet canım gebelikte aslında çoğu çay zararlı ama ahududunun bebeğe zararı olabilirmiş ben almıştım ama şüpheyle içmektense hiç içmemek daha iyi