belinay13 kizlar hatirlayanlar olur belki ben cuma test vermistim 4.61 cikmisti ebe yok demisti sonra cmt test yaptim erken gebelik silik cikmisti dunde bugunde normal test yaptim cizgiler cikti yine bugunde kan verdim 68.14 cikti reglime daha 1 gun var sizce iyimi cumadan pztne nasil sizce beta
Ecemsbaby belinay13 gebelik çıkmış kanda tebrik ederim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah 😊
Blackkcat belinay13 gayet iyi çıkmış,tebrik ederim canım💜regli günümde 40 çıkmıştı benim,bugünde kan verdin inşallah artmıştır,haftasonu idrar testlerim hep silik çıktı,şimdi korkuyorum ya hcg artmadıysa diye💆🏻♀️
Tucenur belinay13 napım canım ikinci testte silik cıktı 2 gün kaldı adetime bekliyorm ☺️ Hiç bir regliye dair belirti yok
TugceCakir Kızlar biliyorum heyecan yapiyosunuz hemen kan vermek istiyorsunuz ama benim daha önce 2 düşüğüm oldu kan verdim o 2 gün stresle artacakmi diye kendi kendimi yedim bitrdm stresten ikisininde kaybettim. Şuan tekrar gebeyim ve adetim 2 hafta geçildikten sonra direk kan vermeden ultrasyona girdim keseyide bebeğimide gördüm. Bu şekilde biliyorum daha gergin ve geçmek bilmeyen bi süreç oluyo ama eğer benim gibi takıntılı biriyseniz biraz beklemenizi tavsiye ederim aksi taktirde sürekli arttimi artacakmi diye düşünmekten kendinizi alamicaksiniz. Rabbim hepimize kucagimiza aldığımız günleri göstersin yavrularımızı 🤲🥰
belinay13 cnm saolasin cok sukur artarmi artmazmi gibi takintilar yok Rabbim ol derse olur veren de O alanda simdilik cok sukur nasipten oteye koy yok demisler kismetse aliriz kucagimiza 🙏🥰
belinay13 Blackkcat insallah artmistir canimm mutlaka yazz bekliyoruz herkesin farkli yukseliyo dollenmeye bagli olarak merak etme
Blackkcat belinay13 inşallah ya bugün artışı görürsen 10gün sonra ilk dr randevumu alıcam,idrar testlerim hiç koyulaşmayınca endişe duydum,battan 2gün önce öğrendim aşırı silikti,4-5güngeçti dün sabahta çok silikti🤯neden koyulaşma olmadı kafama takıldı
belinay13 Blackkcat ayyy gercektenmiiii cok uzuldum 40 cikmis bide hic mi koyulasmadi bende korktum suan 😔
Blackkcat belinay13 korkma kuzum Allah hayırlısını veriyor,aklına kötü şeyler getirme sakın💕bi süre uygulamayı silmeyi düşünüyorum,Allaha emanet ol,bebişin seninle hissediyorum🎈