Snamp Kızlar uyku seti hangi marka aldınız bildiğiniz indirim olan yerler var mı bebel icin uyku seti alacağız karar veremedim
HaticeKutlu Snamp evet civilde de taç ın uyku seti 270 den 180 e inmiş 2 tane de yatak koruyucusu var bi bakın ☺
CiaoBella Snamp ben gittigidiyordan aldım özdilek marka idi çok güzel çıktı yumuşacık bayıldım gelince... internette daha ucuz canım gittigidiyora bak bi
1987gokce Snamp Karaca home'un uyku seti harika içinde havlusu, yorgan, battaniyesi, yastığı var toplam 13 parça indirme girmesini bekliyorum bizim doğum ağustosta nasipse vaktiniz varsa bekleyin derim.
Nebiyeee Canim ben urfadayim ama internette de vardir özdilek uyku seti 165 e aldım yatak korumalari nevresimi 2 yastigi hepsi icinde😊😘
Snamp Nebiyeee evet ozdilekte güzel beğeniyorum kalitesini zaten alırsam yan korumalı alicam tsk ederm😚
Snamp 1987gokce evet gördüm internette gerçekten çok güzel kaliteli ve içinde her sey var ama biraz pahali geldi
Lily 1987gokce ben de karacadan aldım indirimdeydi geçen ay 400 küsürden 250ye düşmüştü kumaşı da çok güzel👍🏼
Snamp 1987gokce karacanın urunleri de cok kalireli gercekten ozellikle tekstil urunleri ben 5sene once pike almistim aynı zamanda nevresim de oluyor hic solmadı rengi falan
Kimyagercik Snamp karacadan aldim kalitesi cok guzel cikti 13 parca yorgan yastik havlu kenar koruyucusu nevresim vs var 260 tl ye aldim
Annee6 Karacadan aldik bizde 13 parca yorganindan havlusuna hepsi var yukardada belirtmisler ☺ Kesinlikle kalite olarak verdigimiz parayi hak ediyor
Hafize13 Çilekten aldım bende beşiğin uyku setiydi. Herşeyi dahil 400 lira. %100 pamuk daha uygun fiyatlıları da vardı ama takimi bozmak istemedim🙈