funca Merhaba 40+4 haftamdayım doktor 1 hafta bekleyebiliriz olmazsa suni sancı demişti geçen kontrolde. Şimdi hastanedeyim ultrasonda bebeğin kafasının aşağıda yalnız hafif yan tarafa dönük olduğunu bu yüzden doğumun başlamamış olabileceğini söyledi. Bu şekilde beklesek de suni sancı versek de normal doğma ihtimali az bu yüzden sezaryen yaparız ama pozisyon değişebilir de belli olmaz dedi. Ben 3 gün daha bekleyelim olmazsa yapacak bişey yok dedim çünkü doktorum hiç sezaryen lafı etmemişti bugüne kadar ve ben de bu ihtimali düşünmemiştim normal istiyordum. Nstde de sancı falan yok şu an hiç doğum belirtisi yok başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı illa normal olsun diye tutturmam ama şaşkınım şu an 😞
hunilimom funca benim de öyleydi canım kafası aşağıdaydı suyum gelmisti ama sağ taraftaydı kafası kanala tam yerleşmemişti yani sancıyla tam yerleşti doğum yaptım
Misskokulumm funca canm daha önce o şekilde olup sanci geldikçe düzelen bebek duymuştum tabi hepsi bir olur mu bilmiyorum hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah rabbim dar kapıda bırakmasın 🤲
CiselSozen funca ilk doğumlarda kanala sancılar ile yerleşiyormuş. O yüzden çok düşünme. Ben de 39. Haftadayım geçen haftantamamen ensesini gördük yüzü iç taraftaydı şimdi yandan gördük. Doktora özellikle sordum kanala ne zaman girer diye. İlk doğumlarda her zaman Sancıların başladığında yani Doğumun başlaması ile girer dedi. Bana buarada tüm gün pilates top üzerinde durabilirsin yerleşmesi daha kolay olacaktır dedi
Deletedmom277 funca Yani şunu anlamadım bebeğin yüzü yana dönük olunca ne oluyor? Bunun doğumun başlamasıyla alakası ne? Ilk defa duyuyorum da ondan soruyorum.
funca Misskokulumm inşallah bakalım hayırlısı doktor bu pozisyonda suni versek de normal doğmaz sezaryen olur dedi ama bilmiyorum işte inşallah düzelir pozisyonu
funca hunilimom çok uzun değilmiş yine daha uzuna da dayanırım Allahın izniyle sağlıkla doğsun yeter ki
funca Annemin ısrarıyla yarın için başka bir hastaneden randevu aldım başka doktor da görsün dedi illa bakalım o ne diyecek
CiselSozen funca keşke kafanı karıştırmasan. Güvendiğin ve bu zaman kadar geldiğin bir doktor var sonuçta. Bir şekilde gelecek o istediği zaman. İçeride kötü Giden birşey olursa bir şekilde mesaj veriyor der doktorum
CiselSozen funca vajina üzerine oturup( kalçana değil) yuvarlak dairesel hareketler çiz dedi. Öne arkaya sağa ve sola da yapabilirsin dedi
Ebrugunesss funca hiç bi şekilde açılman yoksa neden beklemek istedin ki 3 gün falan 40 haftayı doldurmuşsun bundan sonrası bebegin için hiç iyi değil birde son haftalar zaten bebekler daha çok kilo alıyo eğer kilosu 4 ü geçerse seni normale almazlar bundan sonra beklemek bana göre biraz sakıncalı illa normal olcak değil bebegin uygun değilse sezeryan olabilirsin bunda bi sıkıntı yok ve son hafta çocuk dönmekte zorlanabilir