feyza123 Deniz14 aynen bende takmiyorum 20 25e kadar yolu var ondan sonrası olursa takabilirim galiba 😰😂
feyza123 SevdeKoGeben benim dun gece ilk defa vajinada hareket ediyordu resmen tedirgin oldum vajina ağrısı oluyordu ama vajinada hareket ilk kez oldu 2.gebeligim üstelik esi aşağıda acaba ondan mi bilmiyorum
Minikfasulye feyza123 bi gidiyim geliyimde haber ederim mutlaka 😍 duru hanimcik geliyo senin cinsiyet ne 😊
Minikfasulye feyza123 instgram kullaniyomusun ordan daha rahat konusuruz eger sorun olmz dersn ve kullaniyosan ben yazabilirim buraya
feyza123 Deniz14 mayis gelince 3 yıl dolacak canm 😊😊 sende benim gibi olmuşsun 18 yaşımdayken 7 aylık evliyken 6.5 7 aylık hamileydim 😊
HaticeKutlu feyza123 26hafta 5günlüğüz Benimde sırt ağrılarım başladı yürümesi yatması çok güç çözüm nedir acaba😒😌oy sizin daha zor o da ilgi bekliyor hareket halindedir😇
feyza123 HaticeKutlu aynen hep kucagimda ve çok eziyetli çoğu zaman oturup ağlıyorum aşırı yaramaz aramızda tam 1 hafta varmış canm
HaticeKutlu feyza123 allah sağ Salim onları kucağımıza almayi nasip etsin artık bizde tayinciyiz askeriyede eşim yanımda kimse de yok iyi kötü işimi görüyorum artık☺