Glpri Arkadaş lar 24 +1 hamileyim 5gundur 20lik diş ağrısı çekiyorum sol usr ve alt çenemin alt tarafı şişti yemek bile yiyemiyorum uyuyamiyorum doktora gitmekten korkuyorum burdaki dis doktoralarını hiç sevmiyorum . Lütfen yardım edin varsa yasayan bi Öneri de bulunsun
Rzlgln534 Glpri bende de var canın yirmilik diş doktora gitmedim çünkü narkoz antibiyotik filan bebeğe zararlı ve illaki çeneye film çekicekler o ultrason ışınları da zararlı bebeğe hatta kapısında yazar hamileler giremez diye ayni doktora gidemedim sabah akşam parol içtim şuan iyiyim ama mecbur Doğumdan sonra filan alınacak siz yine de doktorunuza sorun
hunilimom Glpri apse yapabilir öyle daha mi iyi olucak zaten hamilesiniz diye size bir işlem yapılamıyor film felan çekilmiyor benimde oldi antibiyotik verdi doğumdan sonra gel cekelim demişti
Purple13 Glpri diş ağrısı geçmiyor ya gitmelisin bence daha çok hafta var önünde son 3 aya girmeden doktorundan onay alıp git derim.Çekilecek ağrı değil. Bir hafta çektim diş ağrısını ne yaptıysam geçmedi anlık çözümler oldu doktorum iltihap ilerlemeden kurtul o dişten dedi. Çürük değildi dişim kırılmıştı. Zaman kaybetmeden git. Geçmiş olsun 😓
Hzlhakko Glpri o tarafla bol bol karanfil çiğne parol varsa onu içebilirsin zaten tek Ağrı kesici parol veriyorlar
Glpri Rzlgln534 burda güvendiğim bi özel dış hekimi var ona gidicem bugün aile hakimine konuştum parol içebilirsin dedi . Ama illet biseymis bebeğim iyi olsun varsın ağrı cekeyim ama bu sefer ihmal edersem daha kötü sonuçlar alırım diye tırsıyorum. Teşekkür ederim bu arada
uruk1 Şehadet parmagini ağrıyan dişinin üzerine koyup Yasin suresinin 78. Ayetini 3 kez oku inşallah geçer
Rzlgln534 Glpri ben de parol içtim canım diş tedavisinde ki ilaçlar morfin antibiyotık illaki verir zararlı diye duymuştum Doğuma kadar idare etmeye çalışıyorum bende
Cigdem07 Glpri Bende aynı sıkıntı içerisindeyim sağ üst sabah 5te başladı ağrısı 7ye kadar uyuyamadım. Rakı bile koydum düşün 😂 ölüyordum ama ağrıdan Karanfil yağı çok iyi geliyor canım dene ben onu aldım rahatladım