gokerhalideda kesinlikle doktorunuza danışmalısınız. yediklerimizden hele ki şu zamanda asla vitamin vs alamıyoruzken, takviye şart. çünkü artık içimizde bi can var. mutlaka içmeye başlayın derim. bulantı içinse doktorunuzdan bulantı hapı isteyebilirsiniz. hormonlar bu denli tavan yapmışken vücudumuzdan normal seyrinde davranmasını bekleyemeyiz.
Semooshh Kendini düşünmüyorsan kullanma tabiki. Bebek için değil, senin için olan ilaçlar çünkü. Bebek sendekileri alıyor sana bişey Kalmıyor sen kötü olursun. Folik asit zamanı, bitmek üzere zaten ama en azından kan ilacını kullanmaya özen göster.
Real Solmazkarakus12 doğum yaptıktan sonra vitamin ve kan degeri düşüşü sorunları mide bulantinizdan kat kat daha kötü yapıyor insanı o zaman keşke kullansaydim diyeceksiniz.
abcd1234 Solmazkarakus12 soruyu soran siz, e cevaplayan da siz🤔 ben anlamadım bu işten bişey.madem hapları kullanmak çok önemli değil, neden burada sordunuz🤔 her annenin kendi kararı, bişey demek olmaz şu saatten sonra...
Happy_momyyy Solmazkarakus12 seni rahatsız eden nedir? Hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha büyük rahatsızlıklar yaşarsın. Kullanmanı tavsiye ederim canım bisey olmaz korkma 😘
Seymanur0707 Solmazkarakus12 folik asit kesinlikle kullanılması gereken bişey ve kullanılmadığı zaman bebekte omuriliğe bağlı birçok gelişim geriliği oluyor bir sorun olmayacak olsa zaten doktorlar yazıp kullandırmaz
Seymanur0707 Solmazkarakus12 benimde haplar midemi çok bulandırıyor doktoruma söyledim uyumadan önce içmemi önerdi yani bulansada hissetmiyorum o zaman böyle deneyebilirsin
Deletedmom2224 Solmazkarakus12 kusura bakmayın bu konuşma tarzını hakeden sizsiniz birde burda soruyorsunuz. O vitaminler süs olsun diye verilmiyor kimseye. Bebeğinizin canı sizin mide bulantınizdan daha önemli değil
Solmazkarakus12 Deletedmom2224 ne abartınız ya evet zararlı yazmak yerine gereksiz bulduğunuz şeylere saatlerce açıklama yapıyorsunuz bence işiniz gücünüz yok buradan millete laf atıyorsunuz aynı soruyu aynı şekilde doktoruma yazdım bana gayet mantıklı bir şekilde açıklama yapıp sizin abarttığınız kadar ciddi bir sorun olmadığını söyledi
Zeyk Solmazkarakus12 gereksiz soru soran cevaplayanda kendin olmuşsun zararlı olup olmadığına karar yetkisi buluyorsan kendinde sormasaydin o zaman kimse de yorum yapmazdı yine söylüyorum gereksiz
Solmazkarakus12 Zeyk saçmalıyorusnuz sadece daha önce bu şekilde olup bilgisi olan var mi diye sordum da her neyse ya size laf anlatmak mesele
Kbra7777 Hem sorup hemde insanlar cevap verince kızmak yani madem eleştiri kabul etmiyorsun yazma arkadaşım bende bunu anlamıyorum
online_mom Solmazkarakus12 kan ilacı banada fena bulantı yaptı.doktoruma söyledım değiştirdi başka ilaç verdi.vitamınler genelde mide bulantısı yapmaz kan ılacı yapmış olabılır ama.bence kullanmak istememişsiniz yoksa doktorunuza söleyıp degıstırebılırdınız bence.bu yüzden burda yazılanlara kızmayın sonucta siz sormuşsunuz 😌🙄👍
Solmazkarakus12 online_mom saçma yorumlara kızıyorum üstelik ayda 1 kontrole gittiğim için daha soramadım
Turkolog Solmazkarakus12 kan ilacı yerine pekmez içebilirsin ben öyle yapıyorum. Folik asit kullanmazsan çocuğun omurilik gelişiminde sorun olabilir. İlk 3 ay şart. Onu al hemen canım ben çok araştırdım.
Solmazkarakus12 Anm doktorumla görüştüm rahatsız eder dedi ben bu ay ki randevuyu bekliyordum burada herkes kendini doktor sanıp abarttığı için doktorumu durduk yere rahatsı edip sordum içim rahatladı