Happy_momyyy Solmazkarakus12 verdikleri halde neden kullanmadığını merak ediyorum ?? Niye kullanmadin ki bunlar senin ve bebeğin sağlığı icin verilen seyler. Kullanmazsan sorun olur tabiiki de
Deletedmom277 Solmazkarakus12 Ben sadece kan ilacı kullandım vitamin vs kullanmadım doktorum gerek görmedi ama görseydi kullanırdım. Gündür vitaminler anne ve bebek için önemli takviyeler kafaya göre kullanmamak fazla lüks.
Hzlhakko Solmazkarakus12 kan ilacı çok önemli doğumlarda kan kaybı olabiliyor keyiften vermemiş 10 haftadan beri kullanıyorum nerdeyse doğurucam kanım gayet iyi
Ayashatun Solmazkarakus12 folik asit bebek icin cok cok cok onemli bir cok kotu seylerde okudum duydum direk basla kotu olsa okadar doktor neden soylesinki ben bir gun unuttum diye d vitaminimi nasıl üzüldüm yabi hemen basla
mirage_90 Yalnızca folik asit de değil iyotu da öneriyorlar ilk üç ay bebeğin beyin gelişimi için gerekli bunlar.kullanmanı tavsiye ederim doktorunun önerdiklerini..
Serpilsaltikalp Solmazkarakus12 neden kullanmadınız ki ? İçemiyorum tiksiniyorum derseniz muadilleri var. Doktorunuz vermiş neden kullanmadınız. Boşuna vermedi sonuçta. Kendiniz için değil bebeginiz için içmelisiniz. Ben vitaminim bittigi ve haftasonuna denk geldiği için 1 gün geç içtim de vicdan azabı çektim. Bir tuhafısınız.
Solmazkarakus12 Serpilsaltikalp buda tuhaf diyor arkadaşım tuhaf olan sizsiniz miğdemi bulandırdığı için kullanmadım.
Deletedmom2224 Solmazkarakus12 evet sorun olur. Bebeğiniz sağlıksız doğabilir omurgasinda sıkıntı olabilir en kötüsü sakat olabilir. Ben anlayamıyorum bebek yapmayı biliyorsunuz da bu ilaçların kullanılması gerektiğini mi bilmiyorsunuz. İçimizde can taşıyoruz can öyle şunu yapmadım bisey olur mu diye şüpheye yer yok doktor ne diyorsa yapılacak. Bilmeseniz tamam derim de doktor verip bilgilendirdigi halde kullanmiyorsunuz bir de soruyorsunuz burda
Solmazkarakus12 Deletedmom2224 şu konuşma tarzınıza bakar mısınız çocuk yapmayı biliyorsunuz falan terbiyesizliğin lüzumu yok. İnsan gibi cevap verin zorla cevap yazdırılmıyor size
mrn0720 Solmazkarakus12 Demir hapı ilk üç ay mide bulantısı yapar benim doktorumda 16. Haftadan sonra verdi ama folik asitin bir zararı olacağını sanmıyorum
Seymanur0707 Solmazkarakus12 benimde haplar midemi çok bulandırıyor doktoruma söyledim uyumadan önce içmemi önerdi yani bulansada hissetmiyorum o zaman böyle deneyebilirsin
Tz1 Solmazkarakus12 canım benimde midem bulanıyordu gece uyumadan hemen önce içip yatıyordum öyle yapabilirsin
Ecemsbaby Solmazkarakus12 canım onlardan bulanmıyordur belki normal bulantının olması bu süreçte. Benim de 6.haftadan 16.haftaya kadar sürdü bulantı durumu azalarak ama yine de içmeye çalıştım kullanmazsan da zararı olmaz belki ama faydası çok çok fazla olur. Tok karnına içmeye çalış istersen yada yakın zamanda omega3 verir doktorunuz onu içmeye çalışın içinde folik asitte bulunuyor vitaminler de.
Solmazkarakus12 espalp tıp diplomam yok fakat miğdemin ağrısını hissedecek kadar kendimdeyim rahatsızlık verince kullanmadım. Kendine doktorluk yapanlardan değilim
Solmazkarakus12 Yasebu teşekkür ederim. Kimse yanlış etkilenmez çünkü ben kullanmayın demiyorum. Zararının olup olmadığını sordum sadece ..
Aydemira Solmazkarakus12 erken doğum, yarık damak, yarık dudak, düşük tehlikesini onluyor birde adini getiremedim bi hastalik vardi sakatlik gibi onlari engellemede etkin yani kullanimi cok onemli ben 3 4 ay kullandim omcesindede kullanmistim
Solmazkarakus12 ballicoreklerim saol bilgi verdiğin için canım benim kuzenim g.antep Sanko hastanesinde kadın doğum hemşiresi oda ciddi bir sorun olmayacağını ama kendin için kullan dedi
Real Solmazkarakus12 hanımefendi bebeğe ve kendinize bunu neden yaptınız.ozellikle folik asit gebelik öncesi üç ay evvelinde başlanmalı.bide verdiler kullanmadım diyorsunuz .