Tazeannebaba Kızlar merhaba ben 18 haftalık hamileyim ve ayrıntılı ultrason için doktorumuz randevu verdi şimdi bu ayrıntılı ultrason nasıl oluyor ayrı bir ücret veriliyor mu
Deletedmom277 Tazeannebaba Genelde belirli ücret oluyor ben ücret vermedim. Özelde yaparsan kesinlikle para alıyorlar ama devlette bazı hastaneler para almıyor.
ballicoreklerim Tazeannebaba bende o haftalarda gittim ama normali 20 ki haftalar bizde bi sorun gördü tekrar 24 gibi çağırdı sizde de aynı şey olacak değil tabiki ama bi risk yoksa biraz daha bekleyin derim
aslimutlu1 Tazeannebaba ben 24. Haftamda yaptırdım , yarım saat sürdü . Herseyine bakıyor , kalbi bagırsagı , idrar kesesi , beynine .
Ysmn_61 Tazeannebaba bebeğin bütün herşeyine bakıyolar bi hastalık varmı yok mu bişey ters gidiyomu özelde alıyolar ücret 1 saate yakın ultrasonda durdum
Haticemre21 Deletedmom277 devlette direk randevu alıp gitsek bakiyorlarmı. Once muayne olacaksınız snraki haftalara doktor veriyor diyolar ama
Tazeannebaba ballicoreklerim yok şimdi gitmicez zaten doktorumuz 25 gun sonra gelin dedi o zmnaa 20 haftalık oluyor o zmn gidicez
aslimutlu1 Tazeannebaba en gec 24 . Haftaya kadar yapılıyor zaten . Doktorun ozaman diyorsa git bence
aslimutlu1 Tazeannebaba tabi hem en güzeli erkenden gitmek . Kafanda soru işaret kalmaz . Biz gec gittik . Randevu aldım gidemedik , baska bir doktora randevu bulup gittim .
Tazeannebaba aslimutlu1 ama bizi kendi doktorumuz çağırdı yani ona gidicez başka bir doktora randevu alın demedi
Tazeannebaba aslimutlu1 belki de gidince soylicek kime gideceğimizi sonuçta özel hastane parasını verip ultrasona gireriz. Birde sonuçları kendi doktorumuz da bakıyor mu
busragrgn Ben de tam 21 de gittim🥰 Üsküdar Hospital Türk hastenesi Rabia hanım. O kadar memnun kaldım ki anlatamam. 40 dk civarı sürdü tek tek tek inceledi herşeyi. Hatta yüzünü göstermeyince meyve suyu içmeye yolladı, tekrar baktı. Fiyat olarak da diğer hastanelere göre harika, 500₺ den aşağı yokken rabia hanım 250₺ Ve kesinlikle değer💐💐
Rabia5541 Tazeannebaba evet canım 19-24 haftaları arasında girmen lazm ultrasona ben burda postları okudum 18-19 u erken diyor anneler. Çoğu 21-22. Haftalarında gitmiş. Bende 21. Haftamda gideceğim randevumu aldım . Özel hastanede 350 tl vereceğim