Ezgievrenn Kızlar merhaba ben metpamid kullanıyodum bana hiç yaramadı sonra cok arastırdım prilam dr aldım. Ama doktora sormadan kullandığım için tereddütteyim. Bebeğime bişi olmaz demi. Yoksa bulantılarım çok kötü 🙄🙁 kullananlar yorum yapabilir mi
Umutlubirkadin Ezgievrenn Ben bulantı yüzünden hasteneye yatış yaptığımda doktorum banada prilam Dr yazmıştı ben kullandım çok şükür şimdi 24+2yiz hiç bir sorun yok içini ferah tut 🙏💛
mirage_90 Ezgievrenn ben kullanıyorum iki doktorum da zararlı değil gece 2tane al dedi ben memnunum doktorlar son zamanda bunu veriyolar zaten
Nur178178 Ezgievrenn metpamidden daha güvenilir bi ilaç canım sadece gebeler için üretilmiş gönül rahatlığıyla kullan 🙏🏻
Sereke Canım ben kullanıyorum gece yatmadan iki gane alarak başladım pek etki etmedi doktorum gün içinde de iki tane daha alabilirsin dedi tamamen kesmiyor ama hiç yoktan iyi
Ezgievrenn Umutlubirkadin çok şükür allahım onları korusun sağlıkla gelsinler. Doktor randevum da 2 hafta sonra o yüzden soramıyorum 2 hafta daha dayanamıcam mide bulantısına o yüzden aldım ama siz içimi rahatlattınız🤲🏻
Sereke Ezgievrenn ben iki doktora gittim kuzum gönül rahatlığıyla al şifa olsun umarım işe yarar,aç kalmamaya çalış benim çok yoğun oluyor öyle zamanlarda
Gizemalper Banada doktorum bu ilacı önerdi diğer mide ilaclarinin yani sıra uyku yapan bir ilacmis ama kullanmadim cunku çoğu ezcanede bulamadim maalesef
ballicoreklerim Ezgievrenn bende kullandım canım bi sorun olmadı bulantılarımı kesti bende zaten bıraktım 18 haftada şimdi 20 haftamdayım iyim bi magnezyum içince kötü oluyo onu da değiştireceğim Ya söyleyim doktora igrenc bi tadı var