Downtowngirl Kızlar merhaba, 37-4 teyim dünden beri bebek hareketleri azaldı, doktor nst çektirin dedi ama bugün cumartesi ve özel hastaneyi söyledi, acilden gidersem alırlar mı? Yoksa randevu mu almak lazım? Lütfen yardım 😢😭
[silindi] Downtowngirl siz acilden girin sancım var diyin alırlar tabi. Durumunuzu az abartın bakın nasıl alıyorlar hemen
zlemAtAcar Downtowngirl Can'ım aynı durumu yaşıyorum. İsmi lazım değil yakınımda bir özel hastahane olmasına rağmen beni almadı. Sorumluluk atlamazlarmış. Beyin sorumluluğuysa artık şaka gibi
Downtowngirl [silindi] teşekkür ederim hemen yolu tutsam iyi olacak 4 te kapanıyormuş hastane şansıma 😢
[silindi] Downtowngirl hastane 4’te kapanırda acil açık sonuçta. Her acilde nöbetçi kadın doğumcu var diye biliyorum. Sen nst çektir doktoruna atarsın en azından.
Downtowngirl Evet şimdi konuştum hep varmış, benim cahilliğim 🙈 acilden de olsa yapılıyormıuş, ben illa doktor gerekiyor sanıyordum ilk defa gireceğim bilmiyordum 🙈
[silindi] Downtowngirl olsun canım ne olacak ilk hamileliğiniz 🙂 böyle böyle öğreneceğiz inşallah. Hadi güzel haberler almanız dileğiyle 🙏
Downtowngirl [silindi] amin teşekkür ederim. Allah kuzularımızı bize bağışlasın böyle atraksiyonlar çok geriyor insanı, bi de acemi olmak cabası 🙈
LittleMan Doktora gittn mi canım bişi dediler mi. Benımde bebkler ikiz çok sertleşiyor karnım bırı bı yerde bırı bı yerde toplanıyor ama hareket olrak eskısı gbı degller azaldı baya😢 gıtsem mı bende acaba ya . Bnde 34 haftadym
Downtowngirl LittleMan konuştuktan sonra hareketlenme başladı tekrardan ama toplanma hala sürüyor ayaktayken özellikle doktorum takip etmemi söyledi gün içinde 8 den az hareket olursa nst girmemi söyledi şimdilik bekliyorum sancılarda geliyor bir yandan bekliyorum koyun gibi 😢
Downtowngirl zlemAtAcar neden öyle bir şey söylediler? Ben gitmedim şuan takipteyim hareketlerini ama tlfnda nöbetçi hemşireler yapıyor dediler bana herhangi bir saatte gidilebiliyormuş. Bende küçük bir ildeyim bir tane özel hastane var 😢
zlemAtAcar Downtowngirl bende anlamadım. Nst de ne gibi bir riski var anlam veremedim. Kabul etmediler. Bende devlet hastahanesine gittim orada nst ye girdim. Doktoruma fotoğrafını attım. Allah'a Şükür birşey yokmuş. 🤗
Downtowngirl zlemAtAcar oh ne güzel maşallah diyeyim o zaman, inşallah benimde gerek kalmadı gibi şimdilik beklemeye devam bakalım ☺
Downtowngirl zlemAtAcar oy maşallah, sizinde ilerlemiş baya artık zorlanmalar başlamıştır yavaştan, Allah kolay ve huzurlu doğum nasip etsin inşallah ☺