Ehnr Kızlar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım testi yapıp koydum ellerimi yıkadım aradan bir 5 6 dakika geçti baktım yanında silik bir çizgi var bu ne demek oluyor?
Ehnr Ilaydakurt03 2. Günü yaptım negatifti 3 tede negatif 4. Günde acaba test mi bozuk diye düşündüm doktora gidip negatif duymakta istemiyorum 5 ay oldu her ay hüsran
Sedos2020 Ehnr gebelik var canım geç döllenme olabilir Allah hayırlı etsin iki günde bir hcg baktır ..
Betulzeynep19 Hamilesin canım benimde böyle çıkmıştı burada paylaştım bende karasızdım bizde çok yeniz 4+ 5
Ehnr Betulzeynep19 senin nasıldı testin bu arada 3. Gün falan yaptım hiç çıkmamıştı acaba test mi bozuk
Ehnr Yubu buharlaşma çizgisi de olabilir diyorlar internette o ne oluyor bilen var mı. Birde tek belirtim 3 gündür herşeye ağlıyorum herşeye ama
Beybitooo Ehnr bencede hamilesin bende adetimin gecikmesinin dördüncü günü yapmıştım ve 5 dakika sonra çok silik çıkmıştı zaten geç döllenme olmuş ve çok küçüktü büyük ihtimalle seninki de oyle yarin bi kan testi yaptır 🙏🏻
Beybitooo Ehnr zaten o testin kutusunu okursan 5 dakika ile 20 dakika arasındaki sonucun doğru olacağını söylüyor
Ehnr Beybitooo sağlık ocağına gidip negatif görmek istemiyorum o yüzden yarın gene alıp yapacağım test dua edin💁🏻♀️
Beybitooo Ehnr içini rahat tut çünkü bu testlerde pozitif çıkınca olmama şansı pek olmuyor olmayınca çıkmıyor yani 20 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almamak gerekiyor sadece
Sedos2020 Ehnr gormezsin benim testin oyleyken kanda 94 çıktı o testte silik çizgi çıkacak kadar hch hormonu varsa idrarında kanda kesin çıkar canım.
Ehnr Sedos2020 bazılarında 2 saqt sonra çıkmış o çizgiler o nasıl oluyor herşeyi takıntı haline getirdim iyice Allah sonumu hayır etsin😁