Naz60 Merhaba kızlar Malum şimdi çoğu bebek arabalarının tekerleri tır tekerleği gibi aşırı büyük çok çirkin görünüyor Daha kibar bebek arabası önerisi olan var mı acaba ?
Deletedmom277 Naz60 O büyük olan tekerlekler bir tümsekte çukurda çok sarsılmasın diye büyük yani çok mantıklı bir şey.
Akademisyenanne Naz60 ben mamas papas urbo 2 aldim. Asiri kibar ve rahat. Tabi sifirlari el yakiyor. İkinci el aldik biz letgodan.
Seda_123 Naz60 Evet canım bende travel almicam zaten boyu benim kadar ağırlığı desen çok hantal e bebekten joie muze.xl alıcam pusetide var baston araba puseti üzerine takabiliyorsun 1000 lira
Naz60 Deletedmom277 Alt tarafı alışveriş merkezlerinde sahilde çarşıda kullanılacak düzgün yollar Safariye mi çıkıyoruz sanki tümsek çukur olsun 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
wishoflove Seda_123 biz de ondan aldik 899a düşmüştü 1.5 ay kadar önce. ınsallah memnun kalırız. baya kaliteli duruyor
[silindi] canım kiwi 3 in1 aldık çok şık çok kibar ve kullanımı inanılmaz rahat hafif bence kiwi yi incelemeden alma ben yeni aldım ama kullanan arkadaşlarım var çoook memnunlar