Zumram03 Arkadaşlar Merhaba! 32haftalık hamileyim şiddetli baş ağrılarım var ağrıdan ziyade birkaç yerinde acı gbi oluyo dokununca acıyo şiş gbi geliyo bana dönem dönem nörolojiye gittim mra girmeden bişey diyemem dedi kendi doktorun gireblirsin sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum yinede bişey olur diye siz olsanız girermiydiniz emara
Cemre20 Zumram03 girme bence az kalmış dayan çok fazla radyasyona maruz kalıyorsun gerçekten bebek için çok zararlı..İki kere MR a girmek zorunda kaldım normal insan vücudundan bile o radyasyon bir yılda atılıyor.Çok geçmiş olsun
Yagmurferdic Zumram03 zaten çoğu gitmiş azı kalmış. Ben olsam girmez doğum sonrası hemen randevumu alır hallederdim o zaman ne gerekiyorsa
beyazguvercinim33 Zumram03 girme bekle az kalmış ben geçen kulak tıkanmasından gittim hamilesin şuan bişey yapamam dedi yine ayaklarımda mantar oldu krem bile yazmadı düşün ki emar riske atma geçmiş olsun
Esesen Cemre20 yanlışınız var mr da radyosyon yoktur mr vücudun su molekülleri ile çalışan mıknatıslı bir aletri. Radyasyon olan tomografisi yani BT.
Banu_ayaz Mr digerlerinin aksine radyasyon yaymiyor x ısınlari bulunmuyor gercekten cok siddetli agrilar var ise doktorunuz izin verdiyse girebilirsiniz bebege bir zarari yok cekmektense bir sikinti varsa bile erken teshis onemli biliyorsunuz insallah bir seyiniz yoktur
Lindam Zumram03 girmezdim benim baş ağrışarım olduğunda başıma bi yazma bağlıyorum babaanne usülü yarım saatte geçiyor canım.
funnymum Zumram03 Canım Mr da radyasyon yok bilgin olsun. Doktor sana ve bebeğe zararlı olacak bir şeyi elbette önermez değil mi? :) geçmiş olsun.
Zumram03 Korkum şu bayanlar eğer bişey varsa ve Doğum esnasında bişey olursa diye.spinal olucam geride iki çocuk bırakmakta var Allah korusun.7ay erteledim zaten Mrı iki ay daha beklicem. mecbur duanıza talibim 🤲
Kumru_ Zumram03 Dokunduğunda ağrıyan eğer alnın burnunun yanları yüzün ise sinüzit olmuş olabilirsin soğuk yememeye dikkat et saçlarını kuru tut doğumdan sonra mr çektirir tedavi olursun
Zumram03 Kumru_ yok canım sinüzüt deil kulakburun boğazada gittim başımda var acı nörolog strese bağladı ama emarsız bişey diyemem dedi hayırlısı Allahtan artık
Esesen Zumram03 beyin mr ı kısa sürüyor canım ama o kadar ses çocuğa stres yapar mı bilemedim radyolojiciyim ben de
Cemre20 Esesen yanlış bilgi vermek istemem nöroloji doktoru bana hamile olup olmadığımı sormuştu onun üzerine böyle demişti.Yine de yanlışsa kusura bakmayın başıma gelen üzerine yazdım
Esesen Cemre20 yanlış biliyor kesinlikle. Mr daki yüksek ses çocuğu huzursuz edebilir ya da herhangi başka bir durum çıkabilir diye belki dedi ama kesinlikle radyasyon yok mr da içiniz rahat olabilir o konuda