Brc06 Bu haftalarda normal doğum yapan var mı?Doğumunuz nasıl geçti?erken doğum riskim var ve sezeryan talep etmek istemiyorum gerekmedikçe.
MelteminKeremi Brc06 32 haftalık normal doğum yaptım bebeğinizin pozisyonu uygunsa normal doğum en iyisi. Tabi sadece dikişiniz olur cunku doktorum bana bebek kucuk olunca kendini ittiremiyor o yuzden biraz yardimci olmamiz gerekiyor demisti
Ekimmeselesi @Brc06 kaçıncı haftadasınız ? Haftanızı söyleseniz daha kolay yorum yapılabilir. 33 den sonrası hemencik geçiyor risk faktörü 36. Hafta itibari ile ortadan kalıyor. Siz bolca dinlenin
burcumemis Brc06 bende serklajlıyım. Önceki hamileliğim 23+3de olmuştu. Şimdi 18. Haftada serklaj oldum. Şuan 20. Haftadayim. Sürekli yatıyorum. Neden zor tutuyorum dediniz merak ettim. Bende tekrar erken doğum yapmaktan çok korkuyorum.
Brc06 burcumemis bebeğin başı 20. Haftadan beri aşağıda ve o zamandan beri de kasılmalarım var. İlaç kullanarak hafifletiyordum ama artık pek idare etmiyor. Bebek zorluyor dikişlerimi hissediyorum acısından. 5 dk ayakta kalamıyorum.
Brc06 MelteminKeremi Allah bağışlasın. Kaç kiloydu bebeğiniz doğduğunda. Normal doğumdan kaynaklı bir sorunu olmadı di mi
MelteminKeremi Brc06 yok şükür hicbir sorun olmadı geç gördüm kusura bakmayın. 1670 gr di doğduğunda bir de o günün şartlarıyla yani 12 yaşında şuan oğlum 😊😊
Bekleyisliannne fmaside benim doktorum bana demişti 5aylik doğum yaptım yeniden gebe kalırsanız 3.ayinizda serklaj yapacam yani rahmi dikiyor