sdsd anne sütünü artıran içecek olarak içeriği temiz olan hangi ürünü kullanıuorsunuz acaba? birde mama önerisi olan var mı?
Ilkheyecanim sdsd maltana,humana still tea kullanıyorum sütüm baya artıyo mama olarakda sma kullanıyorum çok memnunum gaz ve kabızlık yapmıyo
Fatmautku sdsd canım öncelikle bol su iç buna ek humana ve rezene içebilirsin birde vakit buldukça uyu uyumak sütü arttırıyor
beyazguvercinim33 sdsd en faydalı şeyler doğal şeyler Rezene çayı içecek olarak Marul ağırlık bol yeşil salata Bulgur pilavı bebek mağazalarındaki içeceklerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum hepsi çoğunluk glikoz ağırlıklı
sdsd Deletedmom277 anne sütü ıcın humana önerdiler, mama olarakta sma , aptamil arasında kararsız kaldım sımdıden alıcam da hangisini alsam acaba 🙈
Ekincis sdsd almayın bence mamayı kullanım süreleri 3 hafta araştırın yerinide bilin ihtiyaç olunca aldırın. Hastaneler mama veriyor. Biz 1 kez 1 ölçek kullandık. Hastanede deneyelim diye.
Myagz sdsd bol su iç hurma ve incir ye Malt ve süt içecekleri humanalar falan karaciğer enzimlerini yükseltiyor bebeğe de etki ediyor içmeyin. Mama da hipp öneririm
Ceyda28 sdsd Süt artırıcı olarak 3 tane hurma 1 çorba kaşığı pekmez 1 adet muz 1 büyük bardak süt Hepsini blendır veya mutfak robotundan geçirip içiyorsun kuzum 1 tane muz 4 tane çiğ badem 2 tane ceviziçi 2 tane kuru incir 1 büyük bardak soğuk süt buda 2.tarif buda aynı şekildee buda mutfak robotu yada blendırdan geçirilip içiliyor. Ablam çok yapardı çokta işe yaradığını söylerdi. Mama olarakta hippten çok memnundu hemen hemen çoğu mamayı kullanmıştı ablam
sdsd Ceyda28 çookk teşekkur edermm iki tarifte harika denicem 💕 ama pekmekle süt ikisi biraraya gelirse demir emilimi olmayabılır 🙈
Zumer Bol su , kayısı hoşafı , marul , hurma , Allah verirse sütü ağzına ekmek atsan süt olur zaten de ben hiçbirini kullanmadım sütüm vardı Elhamdülillah . Bol bol Emzireceksiniz . Emdikçe gelir Darısı inşaAllah kızımın nasibine 🤰🏻 🎀🥰
Ebrs sdsd o tarz fabrika ürünlerindense dogal pekmez tavsiye ederim ben canım. Belki kisiden kişiye değişir tabi onu bilemem ama dene bence etkili oluyor. Tahin helvası ye birde mutlaka suyla, direk arttığını fark edeceksin
Tgcmmm Isırgan otu çok süt yapıyor, kurusunu kaynatıp içebilirsiniz ayrıca Bol bol su ve vakit buldukça uyku.. 5 dakikada bir bebeğinizi o bırakana kadar emzirin, her ağladığında emzirin o emdikçe süt kanalları açılıyor göğüsleri uyarıyor. Evet başta çok sıkıcı ama 3-4 gün içinde süt kesecikleri tamamen doluyor
espalp sdsd Kesinlikle Lactamil🙏🏻 Benim sütümü o getirdi. Solgarın hapını verdi çocuk doktoru günde bi tane içiyorum o da iyi. Mama olarak da Hipp Organic kullanıyoruz