Yagmurferdic Geçtiğimiz cuma kontrole gittim. Bir kere gitmiştim öncesinde memnun kalmayınca doktor değiştirdim bu cuma ona gittim işte. ben daha 11+4 sanarken doktorum 3 ay bitmiş çoktan ne 11+4 ü dedi. 13.haftadaymışız işte. Cinsiyeti gördü güldü 2 hafta sonra söyleyelim net olsun olur mu dedi peki dedim. Devlet hastanesi bu kadar erken söylemiyor cinsiyet normalde ne gördü şaşkınım :) kız diyordu tahmin eden herkes bir tek eşim ve ben erkek hissetmiştik. Nasip sağlıkla gelsin Rabbım ne verirse versin. Allah isteyen herkese nasib etsin kimseyi evlat ile imtihan etmesin varlığıyla da yokluğuyla da. Hayırlı akşamlar güzel anneler
Terspektif Yagmurferdic son adet tarihine göre mi yapmıştın sen hesabı canım. Çünkü doktorlar ultrasona göre bebeğin gelişimine bakarak söyledikleri için farklı olabiliyor. Son adet tarihiyle ultrason arasında 3 hafta oynayanlar bile oluyor.
okyanustakibulut Yagmurferdic bebek ileri gelisebiliyor benimde her kontrolumde masallah 1 hafta ileri atiyor 😂 ozelde cihazlar daha iyi oldugu icin net görüyorlar
Nuraslanklc TunarinAnnesi devlet hastanesinde değişiyor doktor 13. Haftada da bile cinsiyet söyleyebiliyor aslında😅 garantici doktor sizinki
Yagmurferdic TunarinAnnesi dua edeceğim arkadaşım sana... Şuan sabah namazı burda Malatya da yaşıyorum. Herkes bir şey ile imtihan ediliyor. Bu imtihanı hakkıyla geçersin inşallah..
Yagmurferdic Terspektif aynen 9 temmuz son adetim. Doktor bu çocuk büyük 11 +4 haftaya göre dedi :) sağlıkla gelsin de.
kitapkurdu Yagmurferdic benim de son adet tarihime göre şuan 11 haftalık olmam lazım ama 8.haftadayız geç döllenme olduğu için. O yüzden doktor ultrasondan bakıp anlıyor kaç haftalık olduğunu. Yanılma payı çok çok azdır
Yagmurferdic kitapkurdu benim için çok çok çok daha iyi biraz sabırsız olduğum için öğrendiğim günden beri sağ salim kavuşalım diye gün sayıyorum. :)
TunarinAnnesi Yagmurferdic Allah razı olsun canm ☺️Çok mutlu etdin beni İnşAllah bebeğinin Doğum hikayesini paylaşirsin ❤️
TunarinAnnesi Deletedmom090 amin canm Hamımızı yadına salsın Allah heç bir qadının qucaği boş qalmasın İnşAllah 🙏