Asli1546 Zuhal_19 tamam canım bende senden haber bekliyodum doktoruma mesaj attım erken doğum olabilir gel nst çekelim dedi bende yarın gitcem inşallah
Zuhal_19 Asli1546 nst de sancı yk ama catim aşırı ağrıyor karnımda ağırıyor tahlil verdim öğleden sonra gostericm.. Bebek kafa üstü ydu cnm
Asli1546 Zuhal_19 benim de aynı şekilde şuan karnım ağrıyo oturup kalkarken de catim ağrıyo ne tahlili verdin canim
Zuhal_19 Asli1546 kan idrar cnm catim. Cikick gibi benimde onuda ogreneyim yazarım sana.. Sende git yarın netlessin ne olur ne olmaz
Zuhal_19 Asli1546 enfeksyon dan dedi cnm ağrıların hepsine gittigimde ağrım çoktu yine o da ilaçları kullan geçer dedi
Hzlhakko Zuhal_19 merak ettim bende bakayım dedim su azlığı değilmiş dimi bu devlete hiç güven olmaz ilaçların yanında kendini sıcak tut ve bolca dinlen 5 gündür yatıyorum ben 3 litre su içiyorum ilaçlarla inşallah atlatıcaz
Zuhal_19 Asli1546 bilemedim cnm aynı belirtiler farklı sonuçlar doğurabilir git cnm yarın sende yaz bana inşallah nst temiz çıkar
Asli1546 Zuhal_19 ya bi de ben bişey farkettim afedersiniz ama ara ara azar azar çamaşırım ıslanıyo sanki😟😟🤦
Zuhal_19 Hzlhakko değilmiş cnm normalde hep dinlenme halindeyim ama hala çatim çatlıyor suyu çok içiyorum ama. Bazen fayda etmiyor bir an önce atlatırız inşallah