Ozge3747 Zerdali Kişinin durumuna göre değişiyor, riskli bir gebelik geçirirseniz kullanırsınız; normal bir gebelik olursa 3 ay sonra bırakırsınız. Süreciniz belirler ne kadar kullanacağınızı
Dilan22 Ozge3747 benım rıskım yoktu ama doktor baştan ınlemınınaldı her hastası ıcın yapıyo bunu benım ark başka doktorda yaptırdı mesela ama onlara vermemısler benımkı hemen başlattı
Dilan22 Zerdali haklısın tabıkı bekleyıp hasretını cekmek anlatılmaz yaşanır tüp bebeklıler olarak ancak bızı bızı anlarız
Ozge3747 Dilan22 En iyisini yapmış doktorunuz, bence tüp bebekte garantici olmak en doğrusu. Ben de uzun bir süre kullandım benim doktorum da önlemini baştan almayı tercih eden bir doktor, çok da faydasını gördüm 👍🏼
ballicoreklerim Dilan22 ne güzel canım cok sevindim artık tüp bebek doktorum bakmıyor ama Erol tavmergen di benim de cok iyi bi doktor herseyi yaptı rabbim cok büyük herkesin evladını kendine bağışlasın şimdi igne oluyor musun gece perinatologa gittim adam ugursuz gibi canımı Sıka sıka bi hal etti zaten riskli bu Bebekler dedi her hafta pruluton depot igne yaptır bulursan diyor bide sen ne süreçtesin suan kanamam fln yok ama igne igne deyip durdu rutinime bakan doktor gerek Yok dedi
Dilan22 ballicoreklerim ne kadarlık canım senın şuan bebegin benım şuan 33+3 oldu aşlahın iznile benımde doktorumda yasemin çekmez ınstagramdan takıp edıp soru sorabılıyosunuz cevap verıyo hemen
Ozge3747 ballicoreklerim Doktorunuz doğru söylemiş aslında bence de kesinlikle belli haftaya kadar proluton kullanılmalı bulamazsanız da haftada bir progestan iğne vurunmalısınız. Bazı doktorlar gereksiz görüyor ama bence çok önemli
Berdogan ballicoreklerim canım riskli gebelik drlari ve tüp bebek drlari ilaç konusunda hassaslar. Ama normal kadın doğumcular tutulduktan sonra ilaçların kullanılmaması gerektiğini savunuyorlar. Bunu bana tüp bebek dr um ve normal bir kadın doğum dr söyledi. Ikiz gebelikler her zaman daha riskli olduğu için işi şansa bırakmıyorlar malesef. Bende tekini kaybettiğim halde ilaçları biraktirmadilar bana
Berdogan Kan sorunum yoktu ama tedbir amaclı bende coraspin kullandım kan sulandırıcı iğne kullandım progestan iğne kullandım hatta bir tanesini kaybettiğim halde riskli gebelik sayıldı ilaçlar devam etti
ballicoreklerim Dilan22 bi arkadasım Çarşamba transfer olacak canım Yasemin hanıma iyi bi doktora benziyor en azından tüp bebekten sorma kontrol ediyor bizim öyle değildi Ya iki haftaya kadar bakıldı sonra kadın doğumcu baksın dediler 20+3 haftalığız bizde cinsiyetiniz ne ☺️🙏
Dilan22 Zerdali daha cok cok erken kan verıp degerlerının yukselmesıne bak ve doktoruna muhakkak progestan ıgneyı soyle hergun vurul kanaman olmus cunkı
Mrvtksz ballicoreklerim benim yumurta toplamadan hemen sonrasında yapılmadı bir buçuk ay sonra transfer oldu galiba 15 gün öyle sayılıyor ama nasıl hesaplandığını hiç bilmiyorum doktorumun dediğine göre hesap yapıyorum zamanı
ballicoreklerim Mrvtksz anladım Benimde cok karıştı o süreç Ya rahim kalınlıgım beklendi genetiğe gitti embriyolar fln bi sürü iş tammm canım sagol
Zerdali Dilan22 sadece o gün vuruldum sonrasi için sordum tekrar vurmam lazım mi diye yok dedi progestani alttan almaya devam et dedi.. evet erken ama herkes 5 de görüyor keseyi benim belli belirsiz sonra kanama ve deger düşüşü sonra tekrar artışı.. neler oluyor anlamıyorum insallah hayırlı haberler veririm
ballicoreklerim Berdogan canım benim iğnemi bile 15 haftaya kadar kullandırıp bıraktırdı hala kullanıyorum corasprin ve fitilimi omlar devam Doğuma kadar dediler en iyisi bence kolay Degil normal sürece göre Allah yardımcımız olsun 🙏