Gulgulcan Kızlar affınıza sığınarak yazıyorum bugün ishal oldum doğum çok mu yakın sizce internette eli kulağında diyor bebeğin biraz kilo alması lazım yani 10 gün daha geçermi sizce
Kubra9595 Gulgulcan ishal bazi durumlarda riskli oluyormus bazende normal ben 2 haftadir ishalim ama asiri degil saglik ocaginda tahlil yaptirdim temiz cikti genede doktora danis canim ben cuma gitcem 37 dolmus olcak o zaman
Aysunnrrr Gulgulcan bende aynı haftaym senınle gece yatamdm hem karnm agrıdı hep ıshaldm patates yedım gectı öyle yaızyor nette ama öyle bsy yok olsa ben doğururdm
Gulgulcan Sedakara inşallah yaa zaten küçük olduğu için endişeleniyorum bu ishal de doğumun en net belirtilerinden biriymiş
Frrdevss Bende okudum ishal ve kusmam var benimde şurada bekleyeyim bende yakın mi acaba 37 olduk bizde😊 ama benim sürekli kabız-ishal ağırlıklı ishal durumum var onda da emin değilim.
Gulgulcan Frrdevss bende de vardi 1 ay önce kadar o zamanlarda olması normalde böyle doğuma yakın olması işaret olabilir kusma da doğum belirtilerindenmiş
Frrdevss Gulgulcan Evet kusma da yazıyor midem çok yanıyor gece uyuyamıyorum kusuyorum koku hassasiyeti de başladı bakalım kaç gün sürecek
Gulgulcan Kubra9595 yani 35 te başladı ve 37 ye kadar devam etti diyorsun canım doğru mu anladım benim istediğim biraz daha zaman kazanmak daha önce de olmuştum o zaman tahlil yapıldı temiz cıktı canım
Haticesylmz Bende 33. Haftadan sonra ishal başladı ara ara oluyorum midem hep yanıyor koku hassasiyetim hiç geçmedi midem 8 haftalıkKen bulanmaya başladı hala bulanıyor kısacası zor geçiyor bende doğurucam diye bekliyorum ama 37. Haftalık olduk doğum pozisyonu aldı fakat aşağı inmedi hala çok yukarıda duruyor. Bebek kolay doğmak için ve içeride yeri daraldığı için bağırsaklara baskı yaparmış ondan ishal olunuyor diye bi yazı okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum.