seyda0606 Kızlar benim aldığım alt-üst takımlar var. Artı zıbınlar var. Artı şu tavşanlı hastane çıkışı var. Onun gibi birde melek kanatlı var. Tulum,eldiven,şapkadan oluşuyor. Ama sizin listelerinize baktımda 10 lu demişsiniz. Almam gerekiyor mu illaki. Ben evdeki zıbından çoraptan ayarlarım birde dedğim hastane çıkışını veririm diye düşünmüştüm.
Nur___ seyda0606 bence ayrı ayrı da olur benim hepsi takım değil o şekilde ayarladım, hayırlı doğumlar 🙏🌺
espalp seyda0606 hiç gerek yok canım 10’luya. Bana hediye gelmişti ben içinden battaniye, zıbın ve alt üstü aldım sadece yanıma. Takım olmasa da ne olacak inan gözün o an kıyafet falan görmüyor
Krdlnyldzn7 seyda0606 bence gerek Yok , ben almadım , 2 tane alt üst takımı var içinde eldiven şapkası var bir iki de çıtçıtşı badi aldım , battaniyesini de ayrıca vericem takım değil yani . Gerek Yok bence 🤷♀️🤗 sağlıkla gelsinler de inşallah 🙏🏼😇
ekimannesi59 Yok canim ya 10lunun icinde de bir zibin seti bir tulum sapka eldiven corap vs oluyor 10 parca onlardan olusuyor.
seyda0606 ekimannesi59 o zaman almıyorum canım ya. Zaten bir sürü ihtiyacı var. Hastane çıkışı diye aldıklarımızda ufacık oluyor bir kez giyecek sonuçta. Sadce adı hastane çıkışı diye fiyatı şişirmişler
seyda0606 Nur___ bende almıyorum o zaman canım ya herşeyimiz var. Bir battaniye alsam yeter öyleyse. Hepimize hayırlı doğumlar 💜
seyda0606 espalp bende öyle yapayım o zaman. Zaten bir sürü alacağımız var. Onu evden ayarlarım öyleyse 🙏🏻☺️
Nur___ seyda0606 aynen öyle cnm, bebek eşyaları el yakıyor, Sağlıkla gelsinler de bi kaç takım eksik olsun 🤗🙏
seyda0606 Krdlnyldzn7 inşllah canım ya. Markasız uygun bişey baktım bugün. En uygun 180 lira. Iyıncak bebek kıyafeti gibi birde
Smnl seyda0606 ya 10 luda battaniye var diye herkes tercih ediyorda, benim de ayrı ayrı bir sürü şeyim oldu hepsini karıştırıp yapcam 1 onlu 2 beşli, koycam çantaya. Battaniye 3 tane hediye geldi kendimde penyeden diktim ayrıca. Bunlar dururken bir de hastane çıkışı almak gereksiz geliyor bana.
seyda0606 Smnl banada öyle geliyor işte zaten hastane çıkışları minicik oluyor. Bide adına bile şişiriyolar fiyatı. Ayrı alsan tutmaz o kadar. Bugün markasız bişey baktım 190 liraydı
Deletedmom133 seyda0606 olur camim içine zıbın eline çorap eldiveni olsun yeter daha almana gerek yok tatlım ihale yetiyor
Eime Bende 10 şu almadım eldivenli şapkalı takımlar aldım ayrı battaniyesi zıbını çorabı koyucam inan onlar çok kaliteli de olmuyor zaten ben ayrı ayrı seçip aldım oyüzden
HiraNisa seyda0606 ilk kizimda hastane çıkışı aldim ben ikinciye hamileyim ama zıbin seti aldim birde kundak pikesi birde uzun kollu atlet aldim hic gerek yok yani. Yani sira 3 ayri zibin 2 tulum atlet eldiven aldim alisveriste ama set almadim. setler dünya para ve hersey ayni zaten gecen yil daha ilk kizimi dogurdum herseyi en ayrintisina kadar almistim gerek yok.
Kadriye05 seyda0606 benim gittigim hastane ilk basta 5 li istiyor 10 luyu almak istersen alırsın onunda tek artısı icindeki battaniyesi oluyor sahsen bana hediye geldi yoksa almayı düşünmüyordum bi battaniye icin hep 5 li takım gibi aldım ben cunlu 10 lu takımlar yenidogan odaklı oldugu icin biraz kalıpları kucuk oluyor.
Deletedmom124 seyda0606 gerek yok almanıza doğum esnasında bir bez alıyorlar birde giydirmek için içliğini başka hiçbirşey almıyorlar