Lokumanne Kızlar Konya’da yaşayan varsa şu an akademi hastanesinde ismini vermeyeceğim bir doktora gidiyorum ama bana biraz ilgisiz ve soğuk geliyo, hiçbi konuda bilgilendirmiyor, sorduğum sorulara alay eder gibi cevap veriyo. Geçen kontrolümde acil durumlar ve sorum olursa diye numarasını istedim vermedi. Özellikle kontrollerde eşim olduğunda ilgileniyor , içim çok rahat etmiyor açıkçası. Bu tarihe kadar da eşim değiştirmeyelim dediği için ona gittim. Şu an 26. Haftamdayım. Medicanada rengin hanımı tavsiye ediyorlar. Giden var mı sizce doktorumu değiştirmeli miyim ? Bu tarihten sonra ne düşünüyorsunuz? Görüşleriniz benim için önemli ❤️
Slnyc Lokumanne iyi geceler ben rengin hanıma gidiyorum çok memnunum eşimde çok beğeniyor çok güler yüzlü ilgili bi dr
Lokumanne Slnyc peki bazı doktorlar gibi kontrole 2-3 hastayı birlikte alıyor mu ? Ya da randevularınızda çok bekliyor musunuz ?
Slnyc Yok hayır tek kişi alıyor eşinle birlikte alıyor bazen acil Doğum olursa bekliyoruz onda da randevu saatine göre sıra ile alıyorlar tekrar
Lokumanne Slnyc Yaa çok iyi , Tülin hanımı da tavsiye etmişlerdi bi kez gittim sonra diğer hastalarla aldığı için bi daha gitmedim. Bi de çok tutulan bi doktor olunca yoğunluk konusunda tereddütlerim oldu. Normal doğum tavsiye ediyor sanırım değil mi ?
Slnyc Lokumanne yeni gördüm yazdığını kusura bakma evet tamamen normal Doğum yanlısı hatta sezeryan sonrası da normal Doğum yaptırıyor