Reparista Sibl8 ben ağdaya gidiyorum kuaföre zaten lazerden sonra çok inceldi tüyler beş dakika bile sürmüyo tek sıkıntı cildim çok hassas defalarca ağda yaptırsam da kızarıyo her seferinde
Kbrayrlkya Reparista lazerden sonra kıl.koklerini hareketlendirmemek için ağda yapmayın demişlerdi benim de şu an çok inceler ara ara jilet yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum 🤷♀️
Kevser_29 Sibl8 2 haftaya kadar gidiyo onceden yaptigimda nerdeyse 1 ay giderdi simdi öyle degil ama jiletten falan cok iyi sadece suan karnimin altini goremiyorum nasil olacaksa 😂😂
Reparista Kbrayrlkya evet canım ama mecburen gitmek zorunda kaldım bide zaten kalanlar artık çok inceldi açık tenliyim tüylerimden de kalın köklü olanlar bitti şuan gidicek olsam lazer çok etki etmeyecek diye düşünüyorum ayva tüyler kaldı çünkü
Reparista Kbrayrlkya ağda da uzun süre tertemiz 👌🏿Jilet kullandıkça bana daha sertleştiriyor gibi geliyo ince tüyleri de
Kevser_29 Seymasezer zararli evet hic tavsiye etmem bildigin jilet etkisi kullaniyosun ertesi gune kalkiyosun cikmaya baslamis
TugceCakir Sibl8 agdaya kaçıncı haftada başladınız hamileliginizin ben 9. Haftadayım korkuyorum ağda yaptirmaya
Sibl8 TugceCakir ben bildim bileli ağda yapıyorum bacak kol göbek bel yüz 😂ama şimdi epilasyon makinasiyla aldım acaba kaç haftaya çıkar