Natlus Deletedmom6 saglikla gelsin sizinde miniginiz🥰 ya evet canim 25. Hafta btbce 6. Ay btyor diyorlar 29. Hafta bitincede 7. Ay btyormus yani biz smdi 26. Haftada 7 aylik mi oluyoruz her sitede farkli brzey var
Natlus Iimran dogrudur canim ben dun gece evde sütüm btmisti. Icemedim dolayisyla hc durmadi ne zmana lavabya kalksam hareket etmeyen bebek hareket etti cok vurdu yattim uyuyamdim bugun sut aldim ictm de rahat ettim bu gece rahat rahat uyuymak istyorum🥰
Natlus Nisanlagelenmutluluk cabim zaten o kadar is en fazla normalde 1.5 saatimi alirdi smdi tum gunumu aliyor dha ne kadar sallanabilirim bilmiyorum hayirlisi artk🥰
Natlus Nisanlagelenmutluluk sagol kuzum hepimizin yavrusu saglikla gelsin onceden cok zor zamanlar atlattgim icin benim icin cok degerli 😍 mucize bi bebek insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma🥰 bncede canim markadan ziyade %100 pamuk olmasi dha onemlu gercekten sart🤗
Deletedmom6 Natlus Ewet ztn dikaat ederseniz 24 hafta ya kdr doktorlar 6. Ayınızdasınız diyor 26. Haftada 7 aylık olmuş oluyoruz 7. Aydayız yani
Iimran Natlus ben hareket etmeyince o gün tedirgin oluyorum valla insan ister istemez bi şüpheye düşüyo
Aminem2020 Natlus merhaba cnm bizde 25+5 olduk ama ben daha 6 aylık diyorum soranlara çünkü 26 hafta bittikten sonra 6ay bitmiş oluyor diye biliyorum. Bizde çoğu şeyimizi aldık bikac eksiğimiz kaldi😊
Natlus Aminem2020 oh ne guzel eksikler az kalmis🤗 bende 25 bttginde 6. Ay btmis diye biliyorum canim🙃
Mrv_ycgl Natlus beşik yatak nasil ben en çok onda kararsizim. Katlanan bişey olsun istiyorum oda dar olduğu için
Natlus Mrv_ycgl canim annem almsiti bana hediye park yatak almisti resim atabilirsem aticam kucuk besigimide buyuk besigimide