Nur Bebeğim tam olarak 6. Haftasında ama ben gerekli ve düzenli bir sekilde beslenemiyorum. Yoğun bir halsizlik bulantı yaşıyorum. Kusma olmasa bile bulantı hissi beni mahvediyor. Hiçbir sey yiyemiyorum. Ne yapmalıyım? Önerisi olan var mı ? İlk gebeliğim olduğu için stresteyim. Yemek yiyemediğim için bedenim halsiz düşüyor üşüyorum ısınamıyorum. Lütfen yardımcı olun 😥😥😥
Tuuba2336 Nur telaş yapacak hiç bir şey yok. Ben aylarca bulantı kusma yaşadım ama şimdi çok şükür kesildi ve yiyebiliyorum. Başlarda bebek senden beslendiği için de sıkıntı olmuyor. Meyve ile bulantıları bastırıp direnç kazanabilirsin
pamuksekerinannesi Nur Benim 14.haftam ama hala bulantılarım devam ediyor sabah kalkınca grisini yiyorum. Çubuk kraker filan hiç etki etmedi bana ama grisini rahatlatıyor bir nebze.. Eskiye oranla istifralarım azaldı. Benimde içtiğim ilaç etki etmiyordu su içsem kusuyordum. Ama yemeği 2 lokma ye bırak sonra devam et.. suyu da ayni şekilde 2 yudum al sonra devam et. İnşallah işe yarar. Kilo vermekten korkma ben 1.5 kilo verdim şimdi geri aldım. Bebeğimin gelişimi çok şükür bi kaç gün önde gidiyor.
Mrv68 Nur canım aynı şeyleri yaşıyorum, 4 kilo verdim krakermiş hapmış hiç birşey fayda etmedi sadece doktorum her hafta serum takılmam gerektigini söyledi ancak serumla beslene biliyorum, birde portakal mide bulantıma iyi geliyor sende dene canım.
Banu Tuuba2336 bende devamlı kusuyorum bulantım var gece bile çok yoruldum 12+5 oldum geçmedi hafiflemedi sizin ne zaman geçti acaba
Pelinito Aynı şeyleri harfiyen yaşıyorum bende psikolojim bozuldu en sevdiğiim şeyleri bile canım istemiyor aç geziyorum bebek nasıl beslenicek böyle giderse korkuyorum
Tuuba2336 Banu 22. Haftaya kadar kusuyordum gece gündüz dinlemiyordu. Hala ara ara kusmalarım oluyor ama sabredin hepsi geçiyor
Eylul Kızlaar telaş yapmayın ilk zamanlr hiç yemeseniz bile benek beslenmiyor die bşey yok kraker yiyin tuzdan kaçının. İlk aylar kilo vereblrsnz zaten son aylarda iştah açılıyor
Banu Eylul İnan kilo vermek değil yemek yemek de değil devamlı kusmak çok zor gece uykusu bile kalmadı ilaçlar işe yaramıyor ne bileyim bu bulantı Kusma yüzünden hiç halim kalmadı
Eylul Banu ben hiç yaşamadım bulantıı pek bilmiyorum ama krakerin ii geldiğini biliyorum. Ama kaçınılmaz bi durum tabi