Mart_annesi Kızlar ben mide bulantisindan mide yanmasından ölmek uzereym surekli bi siskinlik var ama hicbsey yemiyorum kafam kalkmyo yastıktan insan içine çıkamyorumm artikk 😏
prenses_annesii2603 Mart_annesi aynı durumdayız tatlım seninle sürekli uyku halindeyim halsizlükten bişey yapamıyorum mide yanmasına gelince doktoruna söylemen gerekir mide yanmasına karşı şurup veriyo geçiriyor ilaç kullanamıyorum dersen süt ürünleri ve salatalık tuzlayıp yersen anında geçiriyor
Lazkiziebru Mart_annesi ekmek içi,elma yada şeblebi çok iyi geliyor dene bnce bnmde çok oluyo 37. Haftamdayım hala oluyo bn elma yiyorum o yoksa ekmek içi yiyom hemen geçiyo denemeni tavsiye ederim sakın salatalık tuzlayıp yeme tuz ödem yapar salatalıkta gaz
samirsat bnimde 14.haftam🙋♀️ bnde mide doluluk hissi bulantı tiksinme biraz azalsada halsizlik hala devam ins biter cinsiyet ogrenebildinmi birde bn 13 haftada söylendi ama erken mi bilemedim
Mart_annesi prenses_annesii2603 sut urunleri tuketince direk kusyorum saltalik bile midemi yakıyor salı günü kontrlüm var canım bide bendeki mide bulantısından uyamyorum uykumdan uyanıyorumm 😢
Lazkiziebru prenses_annesii2603 nasıl öneri veriyorsunuz ya tuz ödem yapar salatalıkta gaz miğde yanmasına ekmek içi,elma yada leblebi birebir bnm miğde yanmam çok oluyo elma yiyım hemen geçiyor
prenses_annesii2603 Mart_annesi baya hassas durımdasın doktora mutlaka söyle ona göre ilaç verilir canım inşallah hafifler