uyanikkeda11 Epiduralli Normal doğum yaptım SoRmak istediklerinizi sorabilirsiniz KıZlar biraz toparlayım uzuun uzun yazacağım🥰🥰
[silindi] uyanikkeda11 epidural verince ıkınmak zor olmuyor mu yav😂 hep onu düşünüyorum 🙄 tebrik ederim canım bu arada Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻
Dudus uyanikkeda11 sağlıkla büyüsün bebişiniz inşallah epiduralde bebek çıkarken uyuşukluk devam ediyo mu çok acı oluyomu yani
uyanikkeda11 [silindi] valla ıkınmak değilde ben çatala çıkamadım 😂uyuşukluktan ıkındım ikincide çıktı valla 😂😂😂😂😂
uyanikkeda11 Mucize_istiyorum22 ilk önce epiduralsiz suni aldım 4 saat sonra dayanamadım çıkarttırdım bi gece dinlendim sabah suyum patladı ve sancılar arttı 3 saat dayanabildim ona da sonra epidural yaptırıp tekrar suni verdiler 3 saat içinde oldu 🥰
uyanikkeda11 Dudus benim devam ediyordu uyuşukluk en son kontrol ettiğinde 5 cm di 1 saat içinde bidaha geldi tam açıksın dedi yani ne bebeği hissettim ne dikişi ne kesiyi hatta çatala zor çıktım uyuşukluktan doğumdan bir saat sonra hissettim alt tarafımı