Guguk Ceyda28 kim anlayacak inşallah ironiyi postumu iyice velaaddin aminlik ettiniz ulen. İroninize size 🤬😂
Guguk Ceyda28 onlar da olmasa ne sorduğunu unutur insan sağolsunlar 😂 araya gelip ironi var ironi diyenler de devam bakalım 🤔 ne ironiyse bi ben çözemedim 😎
Ceyda28 Guguk yoo tanımıyorum bende seni tanıyor sandım bişey demedim ama hakettiği şeyler varsa söyleriz sıkıntı yok
kertenkeleannesi Nihalerdem bide öğretmensin sanırım? Özürlü kelimesi ne kadar hoş olmuş yakışmış sana. Yazık
gezentianne Guguk Arkadaşımın yanına Amerikaya ziyarete gitmiştim bugabo kullanıyodu cok memnundu canm sağlam bi araba ama braz ağır sanırım
Ananasgibiana Nur178178 buda yeni adet oldu bi fikrim yok ki yazmiyorum demekki illa kaynana postuna mi cevap veriliyor her yazilmayan posta ayni yorum
Nur178178 Ananasgibiana haklısın adet oldu bende öyle yazanlara atıfta bulundum. Ciddi yazmadım gerilmeyin
Ananasgibiana Nur178178 hahahah yok gerilmedim de surkeli.goruyorum ayni yorum herkeste sasrdm ben hanimefendinin yazidgi seyi bile anlamadm o yuzdenbyazmadm misal😀