Ceyda28 Guguk yorumu silemiyormuşum hayırlısı olsun 🤦♀️kız inşallah desede içten demediği sürece bişey olmaz korkma şaka bu öyle olsaydı ablam bana direk beddua ediyordu resmen sende benim gibi 30 kilo alıp doğuma git diye
bsra18- Ceyda28 https://eksiup.com/p/it207886xqz6 Alın size 85 ile hamile kalıp 10 verince sevinen BÜŞRA 😂noldu 7sini geri aldım 😂 hemde 1 haftada
Guguk Ceyda28 insta adını değiş bi süre :) olsun inş denmez kötü ya :( evet amaç şimdi biraz daha aldım şükür normalde 49 falandım yazın 🤮
Ceyda28 bsra18- kız ne kadar tatlı bir hamilesin sen maşaAllah💓Guguk kız sende çok tatlısın bacım sizin yaşlarınız kaç buarada?
Guguk bsra18- Büşra millet adını saklıyor sen boydan endam koydun kız 😂 Google da herkes görebiliyor bu yazılanları vs önüne çıkmasın birilerinin kaynana elti
bsra18- Guguk mesajı okuyacam diye döneyim dedim yatağın ucındaymışım düştüm 😰 bebeğime bişe olmuş mudur 😱😰🙄
Ceyda28 bsra18- ben hemen hemen hergün yiğenimden göbeme darbe alıyorum tabi çok şiddetli değil bişey olmaz bacım korkma göbeğinin üzerine mi düştün?
Ceyda28 bsra18- daha önceden tekme olmadığınımı düşünüyordun 😂toto da sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur o zaman🤣🤣
Guguk Ceyda28 Büşra yine mi düştün :( aman dikkat allah korusun bişe olmasın. Ben 30 yaşındayım Ceyda 28 sen? bsra18-
okyanustakibulut Guguk fiyati ne kadar canim? Bende kölne tasincam dedim ya orda 1500€ buldum mesela ama 3 cocuktada kullanilir yani tabi Allah nasip ederse. En önemlisi kullanim kolaylığı ve taşınabilir olmasi bence
Guguk okyanustakibulut hangisinin fiyatı canım. Bugaboo bee sadece stroller 700 dolar Var Seat en az 400 iyi bir britax. 1500 gerçekten fazla geliyor ama 3 çocuk kadar dayanıklıysa bende o civara yakın alcam ikisini bir. Bir de parça parça almak istemiyorum küçükken o büyüyünce bu. Bir sürü özelliği olsun kaliteli olsun.
bsra18- Ceyda28 napıyor bilemem ama idrar torbasını sevmiş gibi görünüyor 😂😂 sürekli oraya çalıştığına göre
Ceyda28 bsra18- ama Büşra bu yapılırmı gece gece resmen bayıldım ya şu tatlılığa şu güzelliğe bak MaşaAllah Allah nazardan saklasın kurban olurum seni verene rabbim sana bağışlasın🤗😍
Guguk bsra18- oy kuzum badem gözlüüüü maşallah Kız bu postun adını yazmaya gerek yok yazılan marka Amerika bebek arabası vs bile yazsan çıkabiliyor. Geçen düştü hamile yazdım sen çıktın mesela 🙈