Cansuay87 +merhaba kızlar arkadaşım 2. Bebeği istiyordu bayadır adeti gecikiyordu her ay umutlanıyordu bu ayda kontrole gitti niye olmuyor gibisinden polip varmş 1 tane, adet olunca gel alalım dediler lakin hastalanmadan hamile kaldı zararı olurmu polipin bebeğe ?? Çok korkuyor.. oturduk cevaplarınızı bekliyoruz :(((((
Ozge3747 Cansuay87 Polip erken doğum riski oluşturur, daha sık takip edilmesi lazım ama doktoru daha iyi bilir .
ezoterik Polipin büyüklüğüne ve bulundugu yere bagli bu durum bazi durumlarda spermin yumurtaliga gelmesini engelleyip hamile kalmayi zorlastirabiliyor bazen de erken dogum riskine neden olabiliyor ama dedigim gibi kosullar önemli bir de tek doktora bağlı kalmayin derim benim de basima geldi doktor çağırdı 2 kere kontrol yapti adet dönemine gore yapiliyor ameliyata alicaz zarten 15 dk.falan dedi şok oldum sonra prof.a gittim bana güldü kim koydu bu teshisi hersey gayet normal saglikli hicbir sknti polip falan yok dedi o yüzden emin olun bence
aylin00 Bu cevabı en iyi dr verir. Artık dr'lar whatsapptan bile cevap veriyor. Ona sorsanız daha sağlıklı ve güvenli bir cevap alırsınız. Bir sorun olacak olsa dr zaten polip var riskli derdi.O an neden dr'a sormadınız acaba?