Busrarda_23 Elininanasi fazlaca ödem var elim ayağım bacaklarım hep şiş yüzünde de doktor var dedi ama bilmiyorum bide hiç tuzlu yemem cok su içerim
Sennurkocin Elininanasi bide kendilerini örnek veriyorlar ayy bende hamileydim ama hiç böyle sismedim falan diyorlar. Sinir oluyorum ki kendime 12 kilo aldım 38 haftaligim bebeğim 3100 gr. Odemim de yok sadece karnım şişti
Elfsrkn KatipAnne MaşaAllah (: gerçekten çok büyük, benim karnım çok küçük olduğu için hoşuma gidiyor böyle aslında. Ama zordur tabi ki Rabbim sağ Salim kavuştursun inşaAllah.
ozge_asel KatipAnne https://eksiup.com/p/6t205186x6er 37+6 iyim ben de ayni durumdayim 😬cok büyüküz 🙈 uyumak cok zor , saga sola donmek cok zor , allahim su son gunleri hayirlisiyla atlatip bebislerimize sag salim kavussaydik 🙏🙏🤗🤗
KatipAnne ozge_asel oha benim karnıma çok benziyo 😀😱 evet seninkide baya baya büyük. Rabbim yardım etsin 🤗
Kizkalesi KatipAnne benimkide bu yolda ilerliyor, kilo aldığın için mi böyle oldu doktor bana iri bebek değil bu senin göbeğin diyor
KatipAnne Kizkalesi canım benim bebeğim iri. En başından beri. Şekerim yok ama bebek iri. Kendimin kilosu yok. Vücudum aynı. Ama çok çatladım. Bacaklarım göbeğim falan çok çatladı.
Gmksr KatipAnne haline şükretmelisin canım ben 33 üm karnım senden daha büyük bile diyebilirim neredeyse ağrıdan yürüyemez hale gelmiş durumdayım 😞
KatipAnne Gmksr son haftalarda karın aşağılanınca boyutu biraz küçülüyor. Ama ağırlık daha daha artıyor 😞
Elininanasi Busrarda_23 canim geciçek merak etme işte ya Allah Allah😀bende sen gibiydim şimdi o kadar yungullesdimki ben.40 numara terlik almisdim hastane icin😂bi düsunsene.17 numaralik olan el parmagim 20 zor giriyordu yuzuk.yazik yuzuklerim 😀ayakkabilarim yazk 35 36 numara ayakkabilarim😀1 hafta sonra gecti gule gule 17 numaralik yuzuklerimi 36 numara ayakkabilarimi kullaniyorum😀
Elininanasi Sennurkocin oda var😂😂ay hele bi dur.zayif gelin olunca "kaynanasi şu geline ekmek su vermiyor galiba "gibi konusuyorlar Hele bi şişman ol "Ay tum gunu eşşek gibi yeyor nasil olmalo😂😂" hay şunlarin elindsn nereye başini goturupde kaçasinya😂
fadimdurmus KatipAnne bebeginiz kaç kilo peki bu kadar olması gerektiği mi konusunda bi fikrim yok bizim daha haftamız var fakat merak ettim
SuleDoruk Elininanasi sezeryan da kadın doğumcu nasıl alıyor karın yağlarını? İlk defa böyle bişey duydum. Ben ssvd istiyordum ama eğer böyle bir imkan varsa sırf karın yağlarım alınsın diye 2.kez sezeryan olmayı kabul edebilirim 🤣🤣
Elininanasi SuleDoruk Ben aazeriyim.kac kere insitagramda azeri doktorlarin boyle yapdiklarini gordum ve inanmadim.doktoruma sordum bende yapiyorum dedi.ve sekilleratdi bana.cesaret edemedim.bana ilkdir diye onermedi hemde.evet yapiyorlar.