KatipAnne https://imgyukle.com/i/of3FNq Doktor daha muayene etmeden ikiz mi bu diye soruyor. Karnı benim kadar büyük olan var mı. Sadece büyük değil aynı zamanda çok ağır. Artık taşımaktan güçlük çektiğim için gelsin istiyorum. Son günler çok zor 😞
elifzeynebinannesi KatipAnne canim az da kalmis degermi bilmiyorum ama,gobek altndan destekleyen hamilelerin kullandigi korseler var, onlardan al istersen, tasimakta, yurumekte baya rahatlama saglar bence..
Medine_1992 KatipAnne canım benim maşallah Allah yardımcın olsun valla ben büyümüyor diye üzülüyorum karnım birde az kalmış sabır canım 🙄
KatipAnne elifzeynebinannesi sanırım geç kaldım bunun için sanırım. Çok az kaldı çünkü/ alsam kullanamadan doğururum :)
KatipAnne Yasmin26 canım ben 10 kilo almıştım en son. Kendime kilo almadım. Bende bir kilo değişimi yok. Olan hepsi bebek. Doğumdan sonra eskisi gibi olucam inş. Çünkü sadece karnım var
Kullanicianne Yasmin26 bi 20 kilo alanda benimmm 🤷♀️ ama benjm ne karnim bpyle cok büyüdü nede tasimakda zorlaniylrum hatta iki gundur oyle hafifledm ki kuş gibiyim vallahi sanki hamile bile degilim 38+2 olcaz
KatipAnne Medine_1992 bu kadar büyümesi de inan ayrı zor. Ben 20 li haftalardan sonra herkes bana son ayın mı demeye başlamıştı.
elifzeynebinannesi KatipAnne bencede canım, masallah az kalmis zaten, ama fiyati dusuk 39 tl falan yine dusunursen, korse resmini buldum, paylasmayi becerebilirsem bi incele istersen..
Aynur63 KatipAnne cnm bebek kaç kilo peki iriliğin onunla alakası var mı tabi iç karnında dar demek ki
KatipAnne elifzeynebinannesi evdeyim zaten canım hep evdede kullanamam sanırım. Alsam elimde patlar. Sağol tşk ederim yinede😘
KatipAnne Medine_1992 kesinlikle öyle canım. Bünye , yapı, genetik faktörler. Herşey etkiliyor. Ben kendime çok kilo alıcam sanırken vücudum aynı durup sadece önümden karnımın çıkması hep çok dikkat çekmeye sebep oldu. 20 li haftalardan sonra otobüstekiler yer vermeye başlamıştı ordan hesap et.
Medine_1992 KatipAnne doğrudur canım ya bebişler sağlıklı olsun da gerisine mecbur katlanıyoruz 🙄 şükür az zamanın kalmış
Elininanasi KatipAnne 😀😀😀hay kiz bak gor neye takiliyorsun.bendede 20 haftalikken karnim davul gibiydi valla o vakitden ikiz sanmislardi Hemde bebeyimi çok iri sananda vardi😂ama kendi kilolarimdi suyumdu vallahi.bebeyom 2900 dogdu.5 kilom gitti dogumda.benim kilommuş suyummuş oyle buyuk gorununen
KatipAnne Busrarda_23 canım ben inan sağlıklı da beslenmedim. Dikkat etmedim. Şükür sigara alkol vs yok ama kolaya varana kadar içtim en son bugün bile içtim. Bir tane bile haşlanmış yumurta yemedim tiksindim. Tek yaptığım süt içmek her gün. Birde omega3 aldım. Çocuğun alası varsa sen yemesende alıyor. Yoksa sen ne kadar yesende almayacağı varsa almıyor. Genetik yani. Ben kilolu biri değilim keza babasıda öyle uzun fit. Ama bir tosuncuk geliyor 🤷🏻♀️
_Kubraa53 KatipAnne Canım napıcan kiminin karnı senin ki gbi cok büyüyo. Az kaldı sabret. Hem Cok tatlı karnın var ☺️
KatipAnne _Kubraa53 tşk ederim canım. Şeker falan çıkması bende. Hatta sağlıksız beslendim çoğu zaman bile diyebilirim. Belkide ondan şişirdim çocuğu böyle 🤦🏻♀️ Umarım sağlıklıdır. İllaki o da şiştir. Doğumdan sonra önce bir zayıflıyor her bebek şişi vs iniyor. 67 ile hamile kaldım. 77 idim en son. Ama gör görünürde öyle bi kilom yok. Hastanede gördüğün hamilelere göre böyle birşey söyleyebiliyorum . Kendisine kilo alan o kadar gebe gördüm ki bebek o yüzden belli bile olmuyor. Ama işte o da onların elinde değil. Herkesin hamileliği çok farklı.