Gulgulcan Gulcee Allah En hayırlısını nasip etsin inşallah canım Sağ Salim kucağına al inşallah bi sıkıntısı olmaz Sağlıkla Gelsin Bebeğin ❤
Misskokulumm Gulcee var tabi ki canm 31 de 32 de hatta 29 da doğuran duydum hepsinin evlâdı maşallah sağlıklı sen de takma kafana haftası iyi erken doğum yapmanın sebebi ne acaba canm
Haribo42 Gulcee inş sağlıklı bir şekilde alıraın kucağına😘 ne kdr kucuk o kdr daha fazla ilgi demek😍 ama buyuyup gidiyolar saglikla gelsinde yavrucak
elifeyy Gulcee 35+3 bnm de 2 Ekim sezaryen olucak nasipse :( rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Gulcee Gulgulcan saol Allah razı olsun canım küvezde kalır kı yaşam sınırını heçti dedı doktor ama yine de korkuyorum tansiyondan dolayı daha fazla tutmıcsm dedı 😬
Gulcee Misskokulumm saol Allah razı olsun. Tansiyon var,kan sulandırıcı kullanıyprum oyuzden riske atmam dedı doktor 😬
Gulcee Haribo42 saol Allah razı olsun canım inş sağlıklı doğsın da cok kötü hikayeler okuyorum bursa erken dogumla ilgili inş sıknıtosoz geçer.
Misskokulumm Gulcee doktoruna güven öyle dediyse vardır bi bildiği korkma kuzum rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Didemxy Gulcee Gulceesezeryan olacaksan neden öyle erken alıyor ki bende kan sulandırıcı kullanıyorum 38 deyim suan
Haribo42 Gulcee pozitif ol ben arkadasmda o haftada dogurdu sadece sarilik oldu bebegi onuda 2 saatte bir besleyerzk atlatti
Gulcee Haribo42 ay inş yaa küveze girecek kadar küçük dogmaz ya da ciğerleri falan iyi gelişmiştir endişeleniyorum için için. Kaç kg doğmuştu arkadasının bebegı.
Pinkbabe elifeyy Sağlıkla gelsin bebeğin neden erken doğum riskin var bası aşağıdaysa sezeryan oluyor ki canım
LeylaCan elifeyy sadece bu sebeple mi sezeryan oluyorsun. Benimde 25.haftadan beri var 2 cm açılmayla bekliyorum 37 olduk
elifeyy Gulcee rahim ağzı kısalığından inşallah kuveze girmez ondan çok korkuyorum :( 30 haftalıkken vuruldu ciğer iğnesi hayırlısı inşallah
Haribo42 Gulcee sisleri infikten sonra 2200 dogmustu minnacikti gorsen😍😍 mini bebek simdi 4 bucuk aylik kocaman oldu
Gulcee elifeyy kiloya göre de degısıyotmuş sanırım küvez işi.ben de 4 doz vurundum geçen hafta. Kaç haftalıksın kaç kg dedı sana en son doktor?
elifeyy Gulcee seninkine ne kdr dedi en son inşallah kuveze girmez bna da umut olursun güzel haberlerin gelsin 🙏
Gulcee elifeyy aynıyız senınle yaa.ben de 2500 du en son carşamba günü. Şimdi almışmıdır bilmiyorum dogumdan sonra yaz bana. Merak ederım.ben salı günü girecem genel yapacak tansıyondan dolayı.