Sude26 Hamile kaldiktan sonra ilaclarimi biraktim hamileligim cok agrili gecmesine ragmen hastaligim hic aklima gelmedi 23.09.2019 da sabah 8 de dr gelmemi soyledi sezeryan icin kizim makat gelisliydi hic donmedi dr zaten bu donemez cok sikisiyor dedi sabah geldigimde hersey normaldi doguma giderkende ameliyathanede sedyeye yattim beni fazla bekletmeyin dedim tamam dediler dr gelicek hemen alicak dediler ama ben heyecanlanmaya basladim durmadan soru soruyolar bende o sirada dua okumak istiyorum hep yarim kaliyor neyse 5 dak gecti benim vucudum havalanmaya basladi o kadar cok titriyordumki sedyenin ustunde resmen zipliyordum ben iyi degilim dedim oksijen baglamak istediler istemedim birakin ben gitmek istiyorum dedim dedigim sirada kalkmak istedim😂 ama coktan baglanmisim o sirada dr geldi ebe dr bey sizin bayiltmaniza gerek kalmicak hasta bayliyor dedi doktorumda zaten hic panigimiz yoktur bizim dedi gulerek 😁elimi tuttu bayiltin beni dedim uyumusum allaha sukur kizimi kucagima aldim odada ebemize ben cok mu kotu oldum dedim oda beni cok korkuttun dedi ama hepsi gelip geciyor allah tum hamilelere bir avazda kurtarmayi nasip etsin🤗
Sghslove Sude26 canım benim ☺️ Önemli olan sağlıkla doğması evet her şey bir şekilde atlatılıyor bende de anksiyete bozukluğu var bakalım ne olacak 😀 o yüzden hamileliğimde çok korkuyla heyecanla geçiyor. Neyse bizde doğuralım sağlıkla darısı başımıza 💕🥰
Sakura-chan Sude26 bende bu şekilde rahatsızım ama spinal oldum hiç atak falan yaşamadım ameliyatım çok güzeldi