Essraanil Ultraslan40 ben de anlamadım gerçekten Allah yardımcımız olsun ama moralini yüksek tut böyle olup normal zamanda doğum yapan kişiler bile duydum .. inşallah biz de onlardan biri oluruz 🤲🏻
Ultraslan40 Essraanil inşallah, anlaşılan bebeklerimiz çok kuduruk olacak şimdiden bizi üzmeye başladı yaramazlar :) doktor en azından 32. Haftaya kadar sabredersen Harika olur dedi. Sende bol bol muz ye diyet listesi verdiler mi o da düşürüyor. Bir de muz tansiyonu düşürüyor haberin olsun
nunu25 Ultraslan40 mrh canm ben 24.09.tarihinde tansiyonum 15/ 9la hastahaneye gittim düsmedi yatisim yapildi tedaviye baslandi 28.09 doguma almak zorunda kaldilar 8 gun hastanede yattim ve bebek kuvezde suan sizde ihmal etmeyin zehirleme yapio
Ultraslan40 nunu25 canım hiç düşmedi mi 4 gün boyunca? Kaç haftalıktı. Zehirledi derken size ne gibi bir zarar verdi
Ultraslan40 nunu25 benim 26 haftalıkken teşhis konuldu bende 4 gün yattım. İlk günler 15-16’lardaydı sonra ilaç 14-13’lere düşmeye başladı, şimdi de çok şükür 14’ün üstüne çıkmıyor.
Essraanil Ultraslan40 bence de biraz fazla yaramazlar :) aman sağlıklı olsunlar da yaramaz olsunlar razıyız..liste vermedi ama kendim tamamen tuzu kestik ekmek yemiyorum her yemeğimde limon kullanıyorum inşallah faydasını görürüm
Essraanil Ultraslan40 benim doktorum da 34. Haftaya kadar tutabilirsek çok iyi olur dedi o kadar büyük bir rakam gibi geliyor ki 34 keşke kalabilse o kadar ve sağlıkla..
Ultraslan40 Essraanil canım bana bir diyet listesi verdiler o benim tansiyonu biraz düzeltti. Bende de ekmekten yemeğe kadar her şeyde sıfır tuz. Dengeli beslenmek iyi geldi, bir de yazılan listeye harfi harfine uydum
Ultraslan40 Essraanil demi, hesapladığımda bir haftadan fazla. Korkuyorum ya bu savaşı kaybedersem diye. Günlerdir psikolojisi bozuk gibi geziyordum neyse ki bugün biraz daha iyiyim. Bebekte çok şükür bir şey yok ama sorun bizim rahatsızlığımız işte, bu zamanla bebeğe de zarar veriyor
Essraanil Ultraslan40 moralimizi yüksek tutmak zorundayız ama elimizde değil malesef.. ama sana birşey diyeyim moralin düzelsin canım benim dokturum 1000 gr bile bize yeter diyor bebek kilosu için maşallah senin bebeğin neredeyse o kiloda benimki henüz çok küçük.. inşallah hepimizinki çok sağlıklı olur🤲🏻
Ultraslan40 Essraanil inşallah canım benim bir kilo gözüküyor ama Doğunca biliyorum ki bir kilo olmayacak 800-900 gram arası olacak. 500 gramlık bebek bile hayata tutunmuş canım bizim moralimizi yüksek tutmamız lazım, inşallah Bebişlerimiz çok güçlüdür ve bu durumları artık düşünmeyiz 🤲🤲 şu an kaç çıkıyor tansiyonun
Essraanil Ultraslan40 bugün 13 e 8 çıktı canım genel olarak.. hangi tansiyon aletini kullanıyorsun canım ?
Seydalikaan CerenVarol merhabalar ceren hanım benimde doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelendi idrar testinde birşey çıkmadı ama 4 saatlik idrar da istedi yarın sabah götürcem sizce ilk yaptığım idrarda negatif çıkmasına rağmen 24 saatlik idrara göre değişir mi sonuç 35+3 haftaligim şuan 🙄
Ultraslan40 Seydalikaan canım değişir, ben iki gün önce idrar tahlili verdim temiz çıktı, iki gün sonra tekrar tahlil verdim yüksek dozda protein çıktı, bir gün bile değişebiliyormuş maalesef... yaşadığım için😢😢 sonra da 24 saatlik idrar kültürü verdim
CerenVarol Seydalikaan 24 saatlık ıdrarda bellı olur ama tansıyonunuz falan normalse sislıklerınız yoksa doktorunuz sıkı takıp edıcektır
Serpil06 Ultraslan40 benim de tansiyonum yüksek cıktı taki 16 kadar ben 2 gün hastanede yatım protetik kaçağı varmı diye 24 saatlik idrar tahlili yaptırdım eğer tansiyon düşmeseydi bebeğimi alacaklardı 30+1haftalikti çok şükür ki tansiyonum düzene bindi ve tahlil sonucum temiz çıktı ve ben eve geldiğimde tamamen tuzu hayatımdan çıkartın ara ara çıkıyor iniyordu şimdi çok şükür daha ıyim rabim size ve bebeğinizi de sağlıklı ömür nasip etsin rabim genişlerinizi kucağınıza almayı gostersin inşallah
Ultraslan40 Serpil06 canım benim amin inşallah, aklınıza geldikçe lütfen dua edin 🤲🤲 çok üzülüyorum bu duruma ama sizin gibi bu savaşı atlatmış birilerini görünce çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz bana.. inşallah ben de dayanırım da bebekte ben de sağlıklı olur. Sizin süreç nasıldı? Protein kaçağı çıktı mı sizde de ? Kaç gün böyle Yüksek çıktı da sonraya doğru düşmeye başladı
Seydalikaan Ultraslan40 Ultraslan40 Cidden mi 🙄 neyseki çok erken değil haftası için doktorum tedbir amaçlı ciğer gelistiriciyide vurdu iki gün pespese yarın nasipse belli olucak
Ultraslan40 Seydalikaan bana da vurdu canım ama kesinlikle ihmal etme çok çok tehlikeli bir durum, en azından ilaç tedavisine başlarlar
Essraanil Ultraslan40 canım peki sana protein kaçağı için bir ilaç tedavisi verdimi ? Bunun bir tedavisi olmuyormu acaba ya çünkü hepsi bundan kaynaklanıyor tansiyon da zehirlenme de
Ultraslan40 Essraanil tansiyondan ötürü protein çıkıyor zaten. Tansiyon düşerse proteinde zamanla kaybolurmuş, tansiyon ilacı kullanıyorum o biraz düşürüyor, bir de bol bol su içip idrara çıkıp idrardaki proteini atmaya çalışmamı söylediler