Tce65_ Anne24 bende bugün 36 ya girdim bnde dr aynı duygular var bi an önce gelsin istiyorum git gide ağırlık cokuyo bi yandanda bakalım.ne zaman gelcek benimde şuan normal gozukuyor
Mutire Anne24 heee anladım kuzum inşallah en hayırlı zamanda gelir yavrun. Benim Kasım görünüyor bakalım hayırlısıyla
meyram Mr1517 bende cuma günü randevuma gittiğimde 37+5 olmuş olucam. Sorması ayıp buğday tanesi kadar tüylerim var alsam mı almasam mı çok kararsızım alttan muayeneye göre karar vermeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım sormak istedim aynı haftada sayılırız diye 🙈
Mr1517 meyram al canım bayağı belden aşağını çıkartıyorsun hemşiresi üstüne örtü örtüyor ben almıştım komple bacaklarıma kadar zorlana zorlana karnımdan 😂 ama iyikide almışım , sabahda gitmeden gene duşa girdim iyice sabunladım kendimi öyle gittim
Kubra9595 Anne24 bizde 36+3 olduk cuma veya persembe kontrole gidicem cati muayenesi olucam bu 2. Gebeligim ilki normaldi gidisat gene normal gösteriyor genede nasip rabbim ne nasip ederse o olsun 😊 son günler gercekden hic gecmiyormus
sevgitekes Anne24 perşembe gitmiştik hicbirsey yapmadı bebek baş aşağı normal gözüküyor dedi ama sancina bağlı diyo bu hafta yine gidicez artık bişey desin ya insan merak ediyo