Ftmkkr Merhaba hamiş ler 🤰🏻 ben bugun bulantilarimdan ve sancimdan dolayi hastaneye gittim 10 haftalik hamileyim haftasonu oldugundan dolayi acilde muayene olduk agri kesici serum taktilar ve kan aldilar kanda enfeksiyon cikti doktor bana antibiyotik yazdi ama ben ilaci kullanmak istemiyorum cunku kullanilmaz diye dusunuyorum bir bilgisi olan var mi 😊🤔🥰 ilaci yazan kadin dogum doktoru degil bu arada
CerenAkbulut Ftmkkr hamileliğe uygun bir ilaç yazmıştır mutlaka. Ben 3 kere antibiotik kullandım hamileliğimde ağır hastalıktan dolayı.
Deniz__ Ftmkkr doktoruna sormadan içme bence ben grip oldum doktora gittim kadın doğum doktoruma ilaçları gösterdim 2 günden fazla içme kesinlikle dedi bana
Ozlem1642 Doktorunla konuş mutlaka. Bende aynı durumu yaşıyorum başta önemsemedim sonradan daha kötü olunca mecburen kullanmak zorunda kaldım. Allah büyük bir şey olmaz inşallah doktorum o güveni verdi
Ftmkkr Ozlem1642 sey pekii mesela ben iki gundur acile gidiyorum haftasonu oldugundan dolayi agri kesici serum takiyorlar bunun sakincasi var mi ?
Ftmkkr CerenAkbulut cok gecmis olsun 🥰 yok zaten kendi doktorum yazmadi yazsa icerdim saglik ocaginda da antibiyotik yazmislardi gebe oldugumdan dolayi bilgisayar reddetmisti o yuzden endiseleniyorum 😊