gulanne Ayse13 Rengin Karataylı Medicana hastanesi. Özel düşünürsen öneririm çok tecrübeli ve ilgili.
mom44 Ayse13 dr. Hikmet karabacak internetede girerseniz konyada bir numara 2 de mehmet bardakçı ama ben uzakda olsa hikmet hocaya gidiyorum ve dört boyutluda bebeüimi gösteriyo çok öutlu oluyorum
betul42 bayram aydin cok iyi bn istegimlr sezeryan olcagimi soyledim tmm düşünürüm dedi oyle iyi bi doktor tavsiye ederim cok ilgili iyi
Arasnannesi betul42 bnde kendi istegimle sezeryan olmak istiyorum bu yuzden behekime gidiyorum doktorumla henuz konusmadim ama hastane oncelihi sezeryanmis doktorum rukiye ozcelik cok ilgili bi bayan tavsiye ederim
Ayse13 Hikmet beyi biliyorum bayağ ünlü ama ben evimede yakın olsun diyerek medova hastanesinde şükran doğruya gidiyorum pek tatmin edici bir doktor değil değiştirmeye de cesaret edemiyorum şu sıra kafam çık karışık 🤦♀️
Nevra Bende Ozel selcuklu Durdane Nil okur'a gidiyorum. Yorumlarda okudum da merak ettim. Neden sezaryan istiyorsunuz hemde kendi isteginizle bunu gerektirecek bir durum yokken 🤔