Fdle Kızlar 21+1 olduk bin şükür bişey dikkatimi çekti benim göbek deliğimin üstü halen boş ve bebek hep kasıkta atıyor yani hareketlerini tekmesini falan kasığımda hissediyorum annem diyor hep sizde hep benim kasığımdaydınız üst tarafım hiç dolmadı alt karnım büyüdü ve öyle doğum yaptım der bende mi oyle olacağım yani bebek zamanla yukarı çıkar mı yoksa benim de mi hep alt karnım büyür orda kalır 🙄
Dilru Fdle bebek hafta hafta yaklasik 1 cm olarak yukari cikiyor, 20. Haftalarinda benimde oyleydi. Simdi kaburgamda atiyor nerdeyse 😂 Dr.Banu cifci’nin app var orda bebegim nerde bolumunde gosteriyor hafta olarak bebegin anne karninda ki konumunu
Hilal_00 Fdle bu postu görünce sevindim tek değilimişim 😀 bende senin gibi altta hissediyordum ama Karın büyüdükçe çıkıyor canım Merak etme şimdi tekmelerini karnıma yakın hissediyorum 🤲🏻🙈
ballicoreklerim Fdle 20 haftalığım bende Benimde göbeğim de sanki Bebekler yakında ağzıma çıkarlar korkuyorum 😂🙄
Ftmemne Fdle 33. Haftamdayım. Göğüs altım hala boş ve bebek baş aşşağıda pozisyonda. Ben gün içinde çok aktifim ona bağlıyorum. Bu pozisyonda bile kaburgalarımın batıyor. Aşşağıda olması daha iyi bence. Yukarda olunca hepten nefes almak güç oluyor. Sizinki yukarı çıkacaktır 25. Haftada göbek deliği hizasında hissetmeye başlayacaksınız çünkü bebek hızla büyüyor
Fdle Dilru iyi bari böyle de olunca sadece aşağıda bi göbek var hamile gibi durmuyorum daha çok yemek yemişim de göbeğim çıkmış gibi duruyor sinir oluyorum 😁
Fdle Ftmemne aslında şuan aşağıda olmasından rahatsız olduğum tek nokta hamile gibi durmuyorum çok yemek yemişim de göbeğim çıkmış gibi duruyor 😁
Fdle ballicoreklerim oo seninki normal canım ben hep derim ikiz üçüz vs nasıl sığarlarsa karına diye 😁
Ezgky2323 Fdle merak Etmeyin zamanla yukarı da hissedersiniz haraketlerş bende o haftalarda hep aşağıda hissettim hatta doktoruma sordum hep aşağıda skntı olur mu die ama çok normal miş şimdi 30 olduk canı nerde isterse orda şimdi 😊
Ezgky2323 Fdle gelirsiniz inşallah merak etmeyin bende şimdi 39 bir gelseydim diyorum yani doğana kadar içimizdeki meraklar hiç Bitmeyecek😊
Fdle Ezgky2323 çok doğru haklısınız sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım inşallah zaman çok çabuk geçiyor 😊🙏
Mnns1 Bizde 21+3olduk bizim kız bayağı geziyi bazen gob3k deligimin üstünde oluyo ama tamamen yapı ile alakalı diye düşünüyorum
Fdle Mnns1 ben hareketlerini bile çok çok sessiz bir ortamda uzanınca hissediyorum canım o yüzden geziniyorsa da haberim yok :)
CerenAkbulut Fdle ben 34 teyim daha bu hafta göbek deliğimin üstünde hareket hissettim. Pozisyonuna göre aslında ama bazısı rahat ettiği yere yerleşirmiş.
[silindi] Fdle tadını çıkar bugünler in yukarı çıkarsa kaburgalarına batacak 😅😅😅😅sıkıntı yok korkma kuzum