Akbulut Azar azar geliyor suyum ama hiç sancım yok açılma 1 cm doktor yatış verdi sabaha kadar bekleyeceğiz diyor sancının gelmesini ne yapmam lazım açılma olması için
Gelmsim Akbulut squat yap canım varsa pilates topuna oturup dairesel hareketler yap. Sıcak suya girme şansın varsa kesinlikle öneririm.
YarenBeren Akbulut çömelme hareketi yap merdiven in çık rabbim bir avazda kurtarsın zaten once nişan veya su gelir sonra sancı geliyor sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏
Birkucukumut Akbulut su gelmeso nasıl oluyor bıraz once banyo yapıyordum sankı tuvaletımı yapıyormusum gıbı kesık kesık bişe geldı ama tuvaletımı mı tutamadım yoksa sumuydu anlamadım suyun içinde
Buseeeeee Bol bol yuru merdiven in cik mumkunse sıcak dus ve sırtına beline masaj yaptır açılma da cok işe yarıyor suyunuz gelmiş benimde suyum geldi 8 saat sonra sancılar başlamıştı allah kolaylık versin rabbim sağlıcakla bebisinizi elinize almayı nasip etsin 🙏
Akbulut Buseeeeee amin inşallah yürüyorum merdiven inip çıkıyorum duş almadım sadece onu da birazdan alırım 12 saat oldu nerdeyse sancı yok artık bunaldım