Sulesule Merabalar anneler ve anne adayları 33 haftalık gebeyim depremden dolayı cok korktum bugün sabah uyandığımda fark ettim karnım aşşahı ya dogru düşmüş dik duruyordu top gibiydi hatta ama smdi aşşşagıya dogru düşmüş bende bi günde nasıl indi falan diyordum eşim depremden dolayı oldu o bence diyor Ogün nst falan bagladılar sancım var sandım cok korkmuştum ama bsey olmadı Allaha sükür karın düşüklüğü nedir bana bunu açıklarmısınız
Ftmemne Sulesule doğuma yakın karın aşşağıya iner, bebek bu haftalarda baş aşşağıya pozisyona girdiği için olabilir. Sancınız kanamanız yoksa, korkulacak bir durumda yok. Merak etmeyin
elifzeynebinannesi Sulesule doguma yakin olunca karin iner diye biliyorum canim, bi doktora gorun bence :(
[silindi] Sulesule benimde öyle oldu bebek kafasını aşağı getirmiş demek doğum pozisyonu için hazırlık yapıyor içerde yaramaz 😀😀😍😍😍
Sulesule Doktora 23 eylülde gittigimde bebegim kafası hala yukarıda dedi daha inmemiş aşşşagıya dogru dedi ama smdi mi indi kafası acaba anlamıyorum ki
Ftmemne Sulesule belkide pozisyon değiştirmiş, başaşşağı dönmüştür. Benim 20. Haftadan beri başı aşşağıda mesela. Ve göğüsümün altı boş. Karnım hep aşşağıdaydı hiç yukarı çıkmadı.
anapanda12 Karnım hep aşağıdaydı fakat doğuma iki üç gün varken daha da indi, stresten dolayı olmayabilir bi doktora gidip danış durumunu kontrol ettir