Superfreshlerim Bebekannesimm hiç belli olmuyor ilk zamanlar hep ekşi yiyordum, şimdi tatlı da yemek istiyorum. Allah nasip ederse iki kızımız olacak
Ecemsbaby Bebekannesimm 19.haftadayız en başından beri ekşi yiyesim geliyordu limon, portakal bu şekilde 3.5 ay sonra acı yemeye başladım 🙈 normalde ağzıma sürmem acı biberi ama oluyormuş demek ki. 💙 sonuç:erkek
Gamzee21 Bebekannesimm Ben kızımda 9 ay kustum, sudan bile midem bulanıyodu, Oğlumda da tatlı aşerdim, kusmam bitince 😂
gozdeteacher İlk hamileliğim 26+2yiz. Bi gün ekşi istiyorsam bi gün tatlı istiyorum. Hatta ekşiyle tatlıyı aynı anda isteyip yediğim bile oluyor bazen. Yavrumun o anki halini hayal edemiyorum. 😂
anapanda12 İlk bebeğimde de ikinci bebeğimde de ekşi aşerdim ilk sonra turşuyla reçeli aynı anda yemeye başladım ağzımın tadı hala arada öyle tuhaf şeyleri bi arada yemek istiyor
Burcumunannesi Oglum olacak ilk 4ay ekşi yedim. Şimdi tepsi tepsi tatlı yapıorum. Yiyorum doğurana kadar da gidecek sanırım. Şuan bile aşure yapıorum 😂😂