asyamomm Arkadaslar sabahın 6sından beri ishal, biraz kusma ve çok şiddetli ara ara vuran sancılarla uğraşıyorum. Bu sancılar ishal den mi kaynaklı doğum sancısı mı bilmiyorum tecrübesizim. Ama belimde bi ağrı yok karnım çok ağrıyo sadece.. Bişeyden zehirlenmiş olabilirim ama aklıma başka şeylerde geliyo acaba bunlar doğum belirtisi olabilir mi veya bu ishalin karın ağrının bebeğime bi zararı olur mu enfeksiyon kaptıysam. Bugün pazar ve resmen dr bulamadım lütfen biraz yardımcı olun neden olur bu, nasıl geçer dayanılacak gibi değil 31haftalığım bu arada ama bebeğim 33 haftayla uyumlu gidiyor. Doğum belirtisi olabilir mi 😪
Serapozdemir asyamomm Bazı hastanelerde nöbetçi doktor oluyor örneğin İstanbul Anadolu yakasında central ve delta hastanelerinde nöbetçi kadın Doğum doktoru var çok geçmiş olsun tecrübem yok ama doktora gitmeniz iyi olur diye düşünüyorum
Merve6475 asyamomm kusma bazen Doğum belirtisi olabilir diyolar ama tabiki tek basına değerlendirmek yanlıs olur her hastanede icapcu hekim mutlaka vardır bi görünmelisin mutlaka