Superfreshlerim kivircik94 saçımı hamilelik öncesinde de boyamıyordum şimdi de boyamıyorum fakat doktorum organik boya ile boyatabileceğimi söyledi
Deletedmom124 kivircik94 doktorum izin vermemişti kuaförüm de asla boyamam dedi doğumdan sonra 40 um çıkmıştı ombre yapmıştım bence boyama
Ecemsbaby kivircik94 https://eksiup.com/p/de203203f94g canım burda bilgi veriyor bunla ilgili bakmak istersen. E-dergiden ekran görüntüsü almıştım
2354 kivircik94 boyanır canım hiçççte sorun olmazmış ilk 10 hafta nolur nolmaz diye tedbir amaçlı boyatılmazmış sadece
Bsrnhtn Ben boya yaptim bir sıkıntı cekmedim ama benim dip boyası 15 dk tek bekletiyorum. Bide bütün kapıları açıp yapiyorum elimden geldiğinde kokusunu almamaya çalışıyorum dün boya yaptım 37. Haftadayim 🙈
kivircik94 Bsrnhtn bende 32. Haftadayım kararsız kaldım. Boyatan arkadaşlarımda var doktorları izin vermiş. Doktoruma danışacağım. Peki siz bitkisel boya mı kullandınız ?
Sena09 Benim doktorum boyatmakta bir sakınca olmadığını söylemişti. Hatta ben yanlış anladığımı düşünüp ikinci kez sormuştum ☺️ Ben 13. Haftanın içindeyim boyatmayı düşünüyorum açıkçası. Çünkü saçlarım inanılmaz hızlı uzadı ve diplerim kötü görünüyor. Organik boya araştırıyorum şimdi.
kivircik94 Sena09 benimde diplerim çok çıktı. Dış çekim yapacağız bu diplerle foto çektirmek istemiyorum oyüzden🙄
Sena09 Ben hala dış çekim yapmayanlardanım da🙂 dediğim gibi ben boyatmayı düşünüyorum uygun bir boya bulunca.
Sudeee 16-20 haftadan sonra boyatacagım phyto en ıyısı bitkiselde..aslında en bıtkısel kına ama renk sorun