Smeyyeat Kaç haftalıkken hissettiniz. Şu an 15+3 hamileliyim. Dalgalanma gibi hissediyorum. Tekme için sabırsızlıkla bekliyorum 😍 bu arada kaç kilo aldınız ya da verdiniz
Aysimatugce Smeyyeat Ya ne guzel ben 6 haftaligm dha sabirszlikla bekliyoruz esimle Tekme atmasini onu hissetmeyi 🤗
Sonay Smeyyeat bende 15 haftalığım dalgalanma şeklinde sağ yada sol da hissediyorum ☺ Ikinci gebeliğim 74 kilo hamile kaldım şuan 75 kiloyum
Smeyyeat Sonay sırt üstü yatınca daha net dalgalanma hissediyorum. Ben hiç kilo alamadım 10 kiko vermişim 😔 sürekli mide bulantısı yaşıyorum fazla yemek yiyemiyorum tiksiniyorum
Sonay Smeyyeat ben Sırt üstü nefes alamıyorum kız sen nasıl yatıyon 😂 bulantılarm benimde var oyuzden pek kilo almadım elimden geldiği kadar az bişey ne yediysem o işte 😔 15 haftalığım birazcık azaldı gibi ama tiksindiğim Şeyler hala var. Umarım seninde geçer cnm üzülme
Smeyyeat Sonay nefes mi alamıyon 🤣 valla benimde bir sorun yok şükür sadece ağrılarım var hemen sol tarafa yatıyorum. Ay inşallah ya bebek büyümücek kilo almıcak diye endişeleniyorum.
Sonay Smeyyeat alamıyorum valla 😂😂 bi kilo aldın mı bu seferde şikayet edersin 😂 özellikle son ayda bebiş çok kilo alıyo rahat ol cnm ☺