madl41 Kızlar sabahtan beri bel ağrım arttı ve sanki adet olacakmışım gibi sancım var bu normal mi🤷♀️
Hzlhakko madl41 doktorum daha dün o tarz ağrılar olursa gel bakalım dedi tedbirli olup görünmek diye düşünüyorum bende kötü tecrübeler yaşadım 2 gün önce daha iyi gibiyim
Fatos_4 madl41 bende aynı haftalarda adet sancısı yaşıyodum açılmam başlamıştı doktor yatış verdi evde hiç bişe yapmayıp yatıcaksın demişti yani gidip görüşmende fayda var
madl41 Hzlhakko Randevum Salı günü bugünde Pazar olduğu için doktorlar yok geçmesini bekliyorum mecbur 🥺🥺
Hzlhakko madl41 o zaman tek tavsiyem ılık duş Alman günde 1-2 kere birde sıcak tutman kasılman olursa beklemeden acile git umarım önemsizdir 🙂
madl41 Hzlhakko Doktora gittim ama devlet hastanesine orda suyumun sınırda olduğunu söylediler pek inanmak istemedim kendi doktorumu aradım yarın gel muayene edeyim dedi🥺🤷♀️
Monna Dr unuzu beklemeden acile gidin ve nst baktırın. Benim 32 de erken doğum riskim olmuştu. Bir saat daha geciksem doğumu durduramayacağını söylemişti dr. 3 gece hastanede yattım evde de bi ay yattım. İhmale gelmez bu işler
madl41 Monna Nst de sancım çıkmadı ama bebeğin suyu sınırda dendi🤷♀️Yarın kendi doktoruma gideceğim🥺
Hzlhakko madl41 hadi ya umarım yanlış görmüştür makina 3 litre su içmelisin günde eğer kendi doktorunda aynısını derse havuç suyununda çok iyi geldiği burada defalarca yazıldı
Hllcml Bende de aynı şekilde ağrılar oluşuyor ilk bebeğim bazen acaba dogurcakmiyim diye sorular soruyorum kendime kasikalrimdaki ağrı nefesimi kesiyor resmen
Hzlhakko Girlmom karında oluyor semsert her yeri taş gibi oluyor bebekte bir yere toplanıyor zaten acı verdiği için anlıyorsun hani böyle gazın varda patlayacak gibi falan 🙁
madl41 Hzlhakko inşallah benim doktorum şimdiye kadar suyun Hep iyi maşallah diyordu 🤷♀️ Devlet hastanelerinin cihazları çok adi o yüzden umutluyum 🥺
Hzlhakko madl41 inşallah yanılma paylarıda oluyor tabi umarım basit bir şeydir son 3-4 gündür herkes aynı şeyleri yazar oldu buraya çok garip