momof3 Haribo42 Ben gayet memnunum.Bebeklerin ilk etapta kakaları fazla sıvı olduğundan bez ne olursa olsun Zaten taşıyor.Kızım 18 aylık Ve ben böyle gözlemledim.Alın almayın demek yanlış olur 🙏🏼 Ben yumuşaklığından Ve emiciliğinden çok memnunum...
Haribo42 momof3 belkide benm çovuğum yenidoğan diye çok çok hassastır bir gün krem sürmim pişiyor.. yumuşak içi ama yanları bacaklarına değen yerler hep çok sert bence .. büyüdüğünde mutlaka tekrar denerim inşş
Gamizz Haribo42 cildi çok hassas demek ki bebeğinizin.. Benim yeğenimin de çok hassastı çok zorlanmıştı ablam 🤦🏼♀️ İnşallah benim bebeğimin cildi bana benzer de sorun yaşamam 😊
GuelGltkn Haribo42 baya ince prima gibi ayni yumusak ben cok memnunum ilk prima aldim oda iyi ama asiri pahali bence sleepy dene bi mühendisogluda sleepy tavsiye ediyo icinde parfüm lotion vs kimyasalar olmadigi icin
Altus Haribo42 aynen cnm bende bi kere aldım pişman oldum kalın bi bez hem çok pahalı 30 tanesini 35 tl almıştım bidaha da almadım zaten
babyUras_ Haribo42 molfix benim bebeğimede pişik yaptı sleepyi önerebilirim dogdugundan beri sleepy kullanıyoruz sleepy 1 numara bulamayınca eşim molfix almıstı mecburen oda pişik yaptı şimdi öylece duruyo evde. Sleepy natural yada sleepy sensitive deneyin
babyUras_ Haribo42 şimdiye kadar hep sleepy sensıtıve kullandım gayet guzel 2 gundurde natural olanı aldım ama yanlıslıkla kulot bez almısım oda guzel yapı olarak şimdi bu bıtınce külot bez olmayan naturale donmeyi düşünüyorum