Fasulyemizzz Hamileliğimin basından beri kahve içmedim zararı olur diye doktorumada sorucam ama gitmeden önce size sormak istedim içen var mı?
Kubraseyit00 Fasulyemizzz sende 8 bebekde 12 saat etkisi var kafeinin ben icmemeyi tercih ederim ama sen bilirsin
Aysegulkaymakci Fasulyemizzz canim 9 ay boyunca kendini sınırlayamazsın yani hic icmeden olmaz bir de seviyorsan.. arada icebilirsin bir fincan sadece abartmamak lazım 💐
balasininanasi İlk 3 ay içme dedi bana herkes korkuttular bende içmedim. Ama 12.haftamdan sonra hergün bi fincan içtim
ycllksa Kubraseyit00 bende annese 8 çocukda 100 saat etkisi olduğunu atamadığını biliyorum doktorum öyle söyledi
Kubraseyit00 ycllksa bende bi yerde okumuştum kafein aslinda bir noktada bizede zararli kucucuk bir fetus üzerinde bu kadar etkisi varsa bilmiyorum tartisilir
ycllksa Kubraseyit00 okadar çok severim ki günde hamile kalmadan önce 4-5 defa içerdim hamile kalmadan önce .. şimdi 2 ayda bir oda doktorum günlük 1 fincan içebilirsin demesine rağmen.
Sena09 Gebelikte kafein sınırı 200 mg diye biliyorum. Çay, çikolata ve kolada da bol miktarda bulunuyormuş. Gün içinde tükettiğiniz ürünlerin kafein miktarina göre kahve de içebilirsiniz
Mutlu_anne2 Ben kahve hastasıyım canım türk kahvesi severim kızım da da günde 2 3 fincan ictim hergün bunda da içiyorum
BeybininAnasi Günde bir fincan iyi diye biliyorum. Ben kafein hakkımı açık çaydan yana kullandığım için içmiyorum 😂
Ilaydamuslu Fasulyemizzz valla ben her gün sade Türk kahvesi içiyorum hem kendimi daha dinç hissediyorum hemde bence kilo kontrolü sağlıyor. Ve aşırı sağlıklı olduğunu düşünüyorum günde en fazla 2 fincan içebilirsin bence 🌸🌸
Kubraseyit00 ycllksa ben hic sevmem ama hamile kaldim kalali canim ister hemde baya ama icmiyorum. Zaten normalde yasakdi bana ritim bozukluğu oldugu icin. Bana yasak olan bebegime yaramaz diye dusunerek içmiyorum