Merveokan Merhaba 🙋♀️ Doktorum protestan 200 mg verdi kullanıyorum sabah akşam ama sorum şu aramız da kullananlar size de bu oluyor mu mesela fitil olarak kullandığınız da bi süre sonra ilaç akıntı yapıyor mu ?
Bsrkoc Merveokan evet canım akıntı yapar çok normal ben fitil olarak kullanamıyorum bi türlü beceremedim hap olarak kullanıyorum o da içtikten 1 saat sonra falan baş dönmesi yapıyor ben de başka yan etki yapmadı baş dönmesi de her zaman olmuyor hap olarak daha rahat kullanıyorum
Sumeyye_g Merveokan ben kullandığımda ilk başlarda olmuştu kullandığın zaman iyice ittirmen lazım içine en az bi 10 dk uzanmak lazım yoksa geri ilaç çıkar bende doktorumla konuşup hap olarak kullanmıştım öyle daha çok iyi olmuştu benim için
Ayaf Merhaba canim..evet progestan fitil oyle..normalde butun fitiller oyle olur..lazim oldugu kadarini ceker geri kalanini diwari atar..normal..fitili koyduktan sonra yarim saat ya da 1saat kalkma uzan..biraz daha cok gitsin.zaten akacak
Uzumcuk Ben de Progesta 400mg sabah aksam kullanıyorum 2 kez,en az yarım saat ayaklarım havada yatıyorum. Yine de akıyor. Doktor merak edilecek birsey yok dedi. Ama uzanmak cok onemli.
Kurdela Beybitooo canım gece uyku öncesi hemen alsanıza , ben öyle yapıyorum hem saatlerce uzanmış oluyorum hem de sabaha ne akıntı ne birşey . Sadece ilk idrarda çok az Beyaz lekeler o kadar
Beybitooo Zaten sadece gece yatarken o yüzden içip uyusam yine mi olur acaba sanki fitil olarak kullanınca gitmiyormuş gibi hissediyorum
Simgeeee Beybitooo uyumadan önce yinede fitil olarak kullan bence. İki ay kullandım ve her kullandığım geri cıktı, gidecek yeri yok ki etkisini gösterip akıp geliyor sonra. bu normal bi durum. İşe yaramadığını göstermez yani 🙂
Merveokan Teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar 🙋♀️ daaha kesemiz görünmedi pazartesi ınş görünür sizinkiler ne zmn belli Oldu..
Merveokan Kurdela ben ağızdan alıyorum doktor en iyisi ağız yolu ile alınan dedi evet sadece bende biraz baş dönmesi yapıyor ama bol su içtiğim de hiç bir sıkıntı olmuyor şükür