Ireml Merhaba kizlar daha once 3 düşük yaptım son ikisinde göğüs hassasiyeti azaldığında beta degeri dusmeye başlamıştı şimdi de dünden beri çok azaldı sancim da oluyordu dünden beri şancı da yok bu şekilde olan varmı bu haftada hassasiyet azalıp ta gebelik sorunsuz devam eden
Musel Ireml beeen ✋🏽 Benimde 2 gün önce azalmaya başladı göğüslerimdeki hassasiyet ama dün doktordaydım keseyi görüdk çok şükür bi sorun yok dedi gayet iyi dedi ara ara kasık ağrım oluyo dedim olur kese büyüdükçe ağrı yapar dedi bu arada bende 5 haftalığım
Aykam123 Ireml mesala bende çok az oldu hassaslık. 11_12haftadayız. Çok normal göğüslerim, hiç hassasiyyet yok. Ben de okumuştum ki, hassasiyyetin azalması falan düşük habercisi. Doktorum yok öyle şey dedi.
Ireml Musel yaa ay bende yarın gitcem inşallah gozukur allahım şu stresten kurtulsam o kadar korkuyorum ki acaba normal mi diye dün kese gorundugunde beta hcg kacti peki canım bakıldı mi
gulhannsymn Musel merhaba ben de 4 haftalığım kasık ağrım çok oluyodu dün kanamam başladı böyle bişey olmadı dimi sizde
Musel Ireml yok bakılmadı en son 1 hafta önce işte geçtiğimiz pazar günü bakıldı 403 tü dün 1600 ü geçmiştir muhtemelen görürsünüz ama muhtemelen korkmayın dua edin bende korkuyodum ama bolca dua ettim herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
Ireml Musel amin inşallah rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ireml gulhannsymn yaa keşke gitseydiniz hemen doktora kanama önemli bende olmadı şükür protestan kullanıyorum
Aykam123 gulhannsymn bende 6 gün aret kanaması gibi kanama oldu. Kesin bebeği kayb ettim dedim. İçeride parça kalmış diye doktora gitdim, kalbi vuruyordu. Ben nasıl ağlamıştım anlatamam
gulhannsymn Musel Hayır yarın gidicez doktora hiç umudum yok galiba tutunamadı bi kaç kişiden öyle duydum. Şansıma tamda hafta sonu
gulhannsymn Aykam123 aynı benimde o şekilde adet kanaması gibi ve ağrılı. Dün öğlenden beri devam ediyo. Kaç haftalıktı
Ireml Fatoserin benimde cuma günü 2183 tü pazartesi 6000 i geçmiş olması gerekiyor inşallah devam ediyorsa tabi görünür heralde